Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par 2024. gada pirmā ceturkšņa starpposma ziņojuma iesniegšanu
Emitents Storent Holdings, SIA (984500D9LC6F3BB9F323)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-05-02 14:49:04
Versijas komentārs
Teksts

AS “Storent Holding” paziņo, ka 2024. gada pirmā ceturkšņa starpposma ziņojuma iesniegšana ir aizkavējusies un sabiedrībā plāno to iesniegt līdz 2024. gada 15. maijam.

No 1. janvāra Grupa pārgāja no esošās ERP sistēmas uz jauno mākoņsistēmu visās piecās darbības valstīs un vadošajā kompānijā. Jaunā sistēma sastāv no Intelligent Rental Management System (IRMS), Microsoft Dynamics 365 finansēm un operācijām, biznesa viedās sistēmas Microsoft Power BI, privāta internetveikala un GPS telemetrijas ar PreferRent Marketplace, PreferRent Equipment koplietošanu, PreferRent aprīkojuma nodrošināšanu un Cargopoint Digital Freight Platform integrāciju.

Kavēšanās ir saistīta ar to, ka pāreja uz jauno ERP mākoņsistēmu visās piecās darbības valstīs prasa vairāk laika, lai rūpīgi pārbaudītu Grupas finanšu datus. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

 

Baiba Onkele

Storent Holdings Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

www.storentholding.com

 

Pielikumi