Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Sasauc a/s Ventspils nafta ārkārtas akcionāru sapulci
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-06-14 13:35:50
Versijas komentārs
Teksts    

A/s Ventspils nafta

14.06.2007.

 

 

Sasauc a/s Ventspils nafta ārkārtas akcionāru sapulci

 

Akciju sabiedrības Ventspils nafta valde, pamatojoties uz sabiedrības akcionāra a/s Latvijas naftas tranzīts pieprasījumu, informē, ka a/s Ventspils nafta ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2007.gada 20.jūlijā plkst. 10 Ostas ielā 23, Ventspilī, Ventspils Biznesa centrā. Sapulces darba kārtībā, ņemot vērā a/s Latvijas naftas tranzīts pieprasījumu, kas definēts kā nepieciešamība pārvēlēt a/s Ventspils nafta padomi, iekļauti divi jautājumi – a/s Ventspils nafta padomes atsaukšana un a/s Ventspils nafta padomes locekļu vēlēšanas.

 

Ievērojot Rīgas Fondu biržas (RFB) nosacījumus informācijas atklāšanas jomā un tās definētos publisko akciju sabiedrību labas prakses pamatprincipus, a/s Ventspils nafta valde ir rakstiski aicinājusi a/s Latvijas naftas tranzīts kā sapulces iniciatoru laikus iesniegt sapulces lēmumprojektus un savas a/s Ventspils nafta padomes locekļu kandidatūras, par kurām savus ieguldītājus ar RFB starpniecību savukārt informētu  a/s Ventspils nafta. Saskaņā ar RFB noteikumiem obligāti publiskojama ir informācija par padomes locekļu kandidātu profesionālo pieredzi pēdējo trīs gadu laikā.

 

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2007.gada 20.jūlijā – paredzēta no plkst. 9 līdz 9.45 akcionāru sapulces norises vietā. Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

 

Akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments. Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama a/s Ventspils nafta interneta mājas lapā www.vnafta.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

 

A/s Ventspils nafta akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2007.gada 10.jūlija darbdienas beigām.

 

Ar akcionāru sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem a/s Ventspils nafta akcionāri var iepazīties no 2007.gada 6.jūlija līdz 2007.gada 19.jūlijam darbdienās no plkst. 14 līdz 17 a/s Ventspils nafta, Ostas ielā 23, Ventspilī, bet akcionāru sapulces dienā – Ostas ielā 23, Ventspilī, reģistrācijas vietā.

 

A/s Ventspils nafta kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 104 479 519.

 

 

 

 

A/s Ventspils nafta

Sīkākai informācijai –

Gundega Vārpa,

tālr. 7229793;

e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv

 

 

Pielikumi