Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA Lightspace Technologies saņems 5,5 miljoni USD finsējumu no AS HansaMatrix
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-12-10 17:13:54
Versijas komentārs
Teksts

2018. un 2019.gadā AS HansaMatrix asociētais uzņēmums SIA Lightspace Technologies saņems 5,5 miljoni USD finansējumu no AS HansaMatrix, ar Eiropas Investīciju Bankas (EIB) atbalstu, investīciju programmas realizēšanai, kuras mērķis ir atbalstīt Lightspace telpisku 3D attēlu displeju tehnoloģijas pētniecību, izstrādi un pamatlīdzekļu iegādi, kā arī turpināt attīstību fotonikas elementu izstrādē un industrializācijas procesā.

SIA Lightspace Technologies ir AS HansaMatrix grupas asociēts “DeepTech” uzņēmums, un pasaules līderis telispku 3D attēlu displeju ražošanā. Esošas produktu klāsts ietver sevī produktus kā darba staciju displeji un galda virsmas displeji, kā arī Lightspace Technologies pavisam nesen, šī gada novembrī, ir izstrādājis pirmo versiju revolucionāram VR / AR 3D galvas displejam. Pirmo reizi produktu plānots prezentēt nozares profesionāļiem 2019. gada sākumā. Uzņēmums piegādā tehnoloģiju medicīnas, rūpniecības, drošības un aizsardzības industrijām, kā arī tehnoloģijas licence tiek piedāvāta paplašinātās realitātes tirgus līderiem autobūvē un patērētāju zīmolu produktu ražotājiem.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi