Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Mainīts AB “Citadele” bankas (Lietuva) juridiskais statuss no meitas sabiedrības uz filiāli
Emitents Citadele banka, AS (2138009Y59EAR7H1UO97)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-01-02 16:03:04
Versijas komentārs
Teksts

Turpinot īstenot Citadeles grupas stratēģiju kļūt par primārās izvēles banku Baltijā, meitas sabiedrības AB “Citadele” bankas reorganizācija ir veiksmīgi noslēgusies, un tā turpina strādāt Lietuvā kā AS “Citadele banka” filiāle.

Bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis: “Citadele bankas reorganizācija Lietuvā ir nozīmīgs bankas solis, lai kļūtu par Baltijas čempionu. Banku apvienošana palīdzēs ātrāk ieviest jaunus digitālos pakalpojumus mūsu klientiem Lietuvā un īstenot efektīvāku grupas pārvaldību.”

Jaunā AS “Citadele banka” filiāle Lietuvā ir pārņēmusi visus AB “Citadele” bankas aktīvus un saistības. No šodienas AS “Citadele banka” Lietuvas filiāles klientiem ir pieejama uzlabota mobilā lietotne ar ātru un vienkāršu autorizācijas procesu un visaptverošu karšu pārvaldību. Pārējie uzlabojumi ietvers jaunu internetbankas izveidi un citu risinājumu ieviešanu.

Par banku Citadele

Citadeles grupas akcionāri ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka, un starptautisks investoru konsorcijs ar pieredzi banku sektorā visā pasaulē. Citadeles koncerns tiek pārvaldīts no Latvijas ar meitas uzņēmumiem un filiālēm Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Šveicē. Citadele nodrošina norēķinus un karšu maksājumus, aizdevumus, noguldījumu, ieguldījumu, aktīvu pārvaldes un līzinga pakalpojumus, kā arī virkni ekskluzīvus, unikālus produktus. 2018. gadā viens no vadošajiem klientu servisa novērtēšanas un uzlabošanas uzņēmumiem Centrālajā un Austrumu Eiropā – “Dive” – atzina Citadeli par banku ar labāko klientu apkalpošanas servisu Latvijā un Lietuvā.

 

Papildu informācija:

Regīna Ikala

Ārējās komunikācijas vadītāja

Tālrunis: +371 67778597

E-pasts: Regina.Ikala@citadele.lv

 

Ilona Frīdmane

Investoru attiecību vadītāja

Tālrunis: +371 67010183

E-pasts: IR@citadele.lv

 

Santa Daniela Kanaška

Investoru attiecību speciāliste

Tālrunis: +371 67010991

E-pasts: IR@citadele.lv

Pielikumi