Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Olainfarm” ieceļ jaunu investoru kontaktpersonu – Jāni Dubrovski
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-04-16 09:46:35
Versijas komentārs
Teksts

Ar šo AS “Olainfarm” informē, ka turpmāk par investorus interesējošiem jautājumiem būs atbildīgs  Investoru attiecību konsultants Jānis Dubrovskis.

Jāņa Dubrovska e- pasts ir janis.dubrovskis@olainfarm.com; kontakttālrunis: +371 29178878.

Jānim Dubrovskim ir plaša pieredze kapitāla tirgus un korporatīvo finanšu jomā. Kopš 2003.gada Jānis Dubrovskis ir strādājis Latvijas komercbankās, t.sk. ieņēma valdes locekļa amatu AS BlueOrange Bank no 2017. Līdz 2019.gadam.

Kā iepriekš, AS “Olainfarm”  turpinās  iepazīstināt  investorus par konsolidētajiem un nekonsolidētajiem uzņēmuma darbības rezultātiem, publiskojot informāciju reizi ceturksnī.  Uzņēmums turpinās iesākto investoru vebināru praksi, par kuru datumiem informēs atsevišķi. Citā laikā investori tiek aicināti uzdot jautājumus personiski,  sazinoties ar Jāni Dubrovski.

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Dana Hasana
AS „Olainfarm“ sabiedrisko  attiecību vadītāja
dana.hasana@olainfarm.com
tālr. +371 26355895

Pielikumi