Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par tiesiskās aizsardzības procesu un finanšu pārskatu publicēšanu
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-06-18 15:14:30
Versijas komentārs
Teksts

Jau iepriekš AS „Rīgas kuģu būvētava” (Sabiedrība) informēja, ka 2019.gada 20.martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa nolēma ierosināt Sabiedrības tiesiskās aizsardzības procesu. Pasākuma vienīgais mērķis ir saglabāt Sabiedrības darbību un tās darba profilu, kā arī izpildīt savas saistības pret kreditoriem un atjaunot Sabiedrības maksātspēju.

Šobrīd Sabiedrība ir izstrādājusi un nosūtījusi tās kreditoriem apstiprināšanai Sabiedrības tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, kas tiks iesniegts tiesā ne vēlāk kā 2019.gada 20.jūnijā.

Kā viens no būtiskākajiem plāna noteikumiem ir nosacījums, ka visiem Sabiedrības darbiniekiem aprēķinātās un neizmaksātās darba samaksas un kompensācijas pilnā apmērā tiks izmaksātas nekavējoties pēc plāna apstiprināšanas tiesā. Turklāt nepieciešamie finanšu līdzekļi šo izmaksu veikšanai jau ir ieskaitīti speciāli tam paredzētajā norēķinu kontā.

Sabiedrība ir pateicīga Valsts ieņēmumu dienestam un citiem kreditoriem par izrādīto sapratni un atbalstu tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plāna īstenošanā.

Tāpat Sabiedrība informē, ka tiek kavēts finanšu informācijas par 2019.gada pirmajiem trim pārskata mēnešiem publicēšanas termiņš, taču ievērojot to, ka ir aizkavējusies 2018.gada finanšu pārskata sagatavošana, turklāt 2018.gada finanšu pārskata sagatavošana ir būtisks priekšnoteikums finanšu informācijas par 2019.gada pirmajiem trim pārskata mēnešiem sagatavošanai un publicēšanai, Sabiedrība finanšu informācijas par 2019.gada pirmajiem trim pārskata mēnešiem publicēs divu nedēļu laikā pēc 2018.gada finanšu pārskata publicēšanas.

 

 

AS „Rīgas kuģu būvētava” valde

Pielikumi