Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas Gāze” aicina investorus uz uzņēmuma virtuālo konferenci par 2019. gada 6 mēnešu finanšu rezultātiem
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-08-15 16:01:08
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvijas Gāze” aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē (vebinārā) 22. augustā plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas – detalizēta informācija sniegta zemāk.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Latvijas Gāze” valdes priekšsēdētāja vietnieks Sebastians Grēblinghofs. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Sebastians Grēblinghofs analizēs AS “Latvijas Gāze” koncerna 2019. gada 6 mēnešu finanšu rezultātus, kas tiks publicēti š.g. 21. augustā, kā arī informēs par aktualitātēm koncernā. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvis atbildēs uz vebināra dalībnieku jautājumiem.

Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš līdz 21. augustam uz e-pastu: ieva.unda@nasdaq.com.

Kas ir vebinārs? Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs nodrošina interaktīvu komunikāciju, sniedzot iespēju klausītājiem uzdot jautājumus un saņemt atbildes no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē.

Kā pievienoties? Lai sekotu līdzi vebināram, Jums būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: https://attendee.gotowebinar.com/register/3921560352956949763.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.

Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: https://nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi/vebinari/.

 

Papildus informācija:

Esmeralda Balode-Buraka Tel. + (371) 67 374 369 E-pasts: investor.relations@lg.lv

Pielikumi