Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ievēlēta New Hanza Capital, AS valde jaunā sastāvā
Emitents Pillar Capital, AS (iepriekšējais nosaukums - New Hanza Capital, AS) (549300HG3YO0QBYPSM51)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-12-20 18:39:37
Versijas komentārs
Teksts

2019. gada 11. decembrī notika New Hanza Capital, AS padomes sēde, kuras laikā tika ievēlēta uzņēmuma valde jaunā sastāvā. No jauna valdē ievēlēti valdes locekļi Inga Vēvere un Pēteris Guļāns.

Uzņēmumu reģistrā jaunais valdes sastāvs reģistrēts 2019. gada 19. decembrī.

Inga Vēvere ir pabeigusi Latvijas Universitātes Juridisko fakultāti, iegūstot profesionālo maģistra grādu un piektā līmeņa profesionālo jurista kvalifikāciju. Būtiskākā darba pieredze ir iegūta vairāk kā 15 gadus strādājot banku sektorā. Vadījusi ABLV Bank Atbilstības pārvaldes Nekustamā īpašuma un būvniecības juristu nodaļu, bet no 2016. gada aprīļa juristu nodaļu nekustamā īpašuma attīstīšanas uzņēmumā Pillar Management, SIA.

Pēteris Guļāns nekustamo īpašumu jomā strādā vairāk kā 15 gadus. Ilgus gadus strādājis nekustamo īpašumu vērtēšanā un pabeidzis Latvijas Universitātes profesionālo vērtēšanas skolu. Vadījis pārņemto aktīvu nodaļu vienā no lielākajām skandināvu bankām Latvijā. New Hanza Capital, AS darbu uzsāka 2017. gadā apliecinot sevi kā profesionāli aktīvu pārvaldīšanā un attīstīšanā.

New Hanza Capital, AS valdē turpina strādāt valdes priekšsēdētājs Edgars Miļūns, kā arī valdes locekļi Aija Hermane-Sabule un Arnolds Romeiko.

New Hanza Capital, AS ir 2006. gadā dibināts uzņēmums, kas savus līdzekļus iegulda komercīpašumos. Sabiedrības darbības mērķis ir, nodrošinot ilgtermiņa kapitāla pieaugumu, komercīpašumos ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus, ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un veicināt īpašuma vērtības pieaugumu ilgtermiņā. Uzņēmuma komercīpašumu portfelī ir VEF biroju ēkas, airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, biroju ēka Elizabetes ielā 23, loģistikas centri Rīgā un Ķekavas novadā, kā arī citi īpašumi. Kopējā iznomājamā telpu platība pārsniedz 77 000 m2.

         Artūrs Eglītis
         Komunikācijas vadītājs
         New Hanza Capital, AS
         Mob.: 29408181

Pielikumi