Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca, AS (097900BGLP0000055776)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-11-25 15:17:10
Versijas komentārs
Teksts

2020.gada 11.novembrī Finanšu un kapitālā tirgus komisija informēja par to, ka ir pieņēmusi lēmumu atļaut Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “NAMEJS1”, reģistrācijas Nr. 40003495045, izteikt akciju sabiedrības "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas sabiedrības "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca"  akcijas atpirkšanas cenu EUR 0,27 (divdesmit septiņi centi).

 Paziņojums par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu tika publicēts oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 2020.gada 19.novembrī.

Akciju sabiedrība "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" valde ir izvērtējusi sabiedrības ar ierobežotu atbildību “NAMEJS 1” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.

 Ņemot vērā, to ka Piedāvātājam ir nodoms turpināt akciju sabiedrības "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" veikto komercdarbību, valde uzskata, ka Piedāvājuma īstenošana nav saistīta ar komercdarbības principu maiņu un pamatnozares – juvelierizstrādājumu ražošanas, juvelierizstrādājumu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības pārtraukšanu vai izbeigšanu.

Akciju sabiedrības darbinieki saglabās darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem. Tātad nodarbinātība akciju sabiedrībā "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca"  netiks ietekmēta, kā arī netiks mainīta komercdarbības atrašanās vieta.

Pēc akcijas atpirkšanas piedāvājuma noslēgšanās sekos akciju izslēgšana no regulētā tirgus.

 

Valdes priekšsēdētājs

Vladimirs Cadovičs

 info@rigagold.lv
 67272790

Pielikumi