Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” finanšu kalendārs 2021. gadam
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-12-21 11:30:41
Versijas komentārs
Teksts

Revidēts gada pārskats par 2020. gadu tiks publicēts 2021. gada 30. aprīlī.

Nerevidēts starpperioda saīsinātais finanšu pārskats par 6 mēnešu periodu, kas noslēdzas 2021. gada 30. jūnijā tiks publicēts 2021. gada 31. augustā.

Par AS “mogo”

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas Mogo Finance. Mogo Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 280 sadarbības partneriem. AS “mogo” Latvijā ir vairāk nekā 13 tūkstoši aktīvu klientu.

Mogo Finance Grupa, ar auto finansēšanu kā vadošo biznesa virzienu, izmeklētos pasaules tirgos sniedz arī patērētāju finansēšanas pakalpojumus. Mogo Finance nodrošina pieejamību finanšu pakalpojumiem īpaši reģionos, kur konvencionālais finanšu sektors neapkalpo visas saiedrības grupas.  Līdz šim uzņēmums izsniedzis nodrošinātos aizdevumus vairāk kā 585 miljonu eiro apjomā ar produktu portfeli vairāk nekā 192 miljonu eiro apmērā. Mogo piedāvā nodrošinātus aizdevumus līdz 15 tūkstošiem eiro ar maksimālo termiņu 84 mēneši, padarot lietotu automašīnu finansēšanas procesu ērtu gan saviem klientiem, gan partneriem. Plaša ģeogrāfiskā klātbūtne un daudzveidīgas ieņēmumu plūsmas piešķir Mogo unikālu mērogu un biznesa attīstības tempu. Mogo Finance izmanto daudzkanālu Fintech pieeju, izmantojot gan savu filiāļu tīklu, gan vairāk kā 2000 partneru lokācijas, kā arī nodrošinot pakalpojumu pieejamību tiešsaistē. Dibināta 2012. gadā ar galveno mītnes vietu Latvijā, Mogo Finance Grupa veic saimniecisko darbību 14 valstīs Baltijā un Eiropā, Tuvo Austrumu, Kaukāza un Centrālās Āzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā.

Vairāk: www.mogofinance.com

Neringa Plauškiene

Reģionālā finanšu direktore

Tālrunis: +371 66900904

E-pasta adrese: neringa.plauskiene@mogo-easterneurope.com

Pielikumi