Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par COVID-19 ietekmi uz HansaMatrix ieņēmumiem 2021.gada 1.ceturksnī
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-04-07 16:17:53
Versijas komentārs
Teksts

Ņemot vērā pašreizējos notikumus saistībā ar COVID-19 izplatību visā pasaulē un Baltijas valstīs, HansaMatrix ar šo paziņojumu informē par ieņēmumu attīstību 2021. gada 1.ceturksnī.

Saskaņā ar operatīvajiem datiem, 2021. gada 1. ceturksnī uzņēmuma ieņēmumi sastādīja 5,79 miljoni EUR, kas ir par 11.8% vairāk salīdzinot ar 2020. gada 1.ceturkšņa ieņēmumiem. Ieņēmumu pieaugums skaidrojams ar pieaugošo klientu pieprasījumu datu tīklu sektorā.

Neskatoties uz COVID - 19 situāciju, lielākā daļa Eiropas vadošo elektronikas ražošanas pakalpojumu (ERP) sniedzēju uzņēmumu piedzīvo izaugsmi. Tomēr šobrīd HansaMatrix uzņēmējdarbības vidi ietekmē izaicinājumi piegādes ķēdē, saskaroties ar ievērojamu komponenšu deficītu, ko izskaidro gala pieprasījuma pieaugums datu tīklu, automobiļu, medicīnas un IoT biznesa sektoros. Pašreizējā globālā komponentu ražošanas jauda nav pietiekama jauno tehnoloģiju attīstībai un COVID-19 pandēmijas globālā uzliesmojuma izraisītajam pieprasījuma pieaugumam. Varētu sagaidīt, ka komponenšu ražošanas jaudas piedāvājuma un pieprasījuma neatbilstība normalizēsies nākamo 9–12 mēnešu laikā.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi