Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Eleving Group rīkos tikšanās ar potenciālajiem parāda vērtspapīru investoriem, kam var sekot obligāciju piedāvājums. Atpirkšanas paziņojums ar nosacījumu esošajām 2022.gada obligācijām 100 miljonu eiro apmērā 9.5%
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-09-29 12:15:43
Versijas komentārs
Teksts

Obligāciju piedāvājums

Eleving Group (“Emitents”, iepriekš zināma kā Mogo Finance, BBERG: MOGOFI), starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa, kas darbojas Baltijā, Centrāleiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā, ar Fitch reitingu aģentūras piešķirtu B- (stabilu) reitingu, ir iecēlusi Oppenheimer & Co. Inc. par obligāciju emisijas organizētāju, un AS “Signet Bank” par pārdošanas līdz-organizētāju ar mērķi sākot no šodienas organizēt tikšanās ar potenciālajiem parāda vērtspapīru investoriem.

Jauna augstākā ranga nodrošināto obligāciju emisija ar sagaidāmo Fitch reitingu B-, sekos atbilstoši tajā brīdī esošajiem apstākļiem kapitāla tirgos. Saņemtais finansējums tiks izmantots esošo parādsaistību refinansēšanai, ieskaitot Eleving Group 100 miljonu eiro 9,5% 2022. gada obligācijas (“Obligācijas”), kā arī vispārējiem korporatīviem mērķiem.

 

Atpirkšanas paziņojums ar nosacījumu 2022.gada obligācijām 100 miljonu eiro apmērā ar likmi 9.5% (ISIN XS1831877755)

Papildus Eleving Group izsaka atpirkšanas paziņojumu ar nosacījumu 100 miljonu eiro 9,5% 2022. gada obligāciju turētājiem par savu tiesību izmantošanu pilnībā atpirkt visas neatmaksātās obligācijas līdz 2021. gada 20. oktobrim vai vēlāk, kā norādīts Atpirkšanas paziņojumā (kā definēts turpmāk), kas nosūtīts visiem obligāciju turētājiem izmantojot biržas sistēmas, bet jebkurā gadījumā ne vēlāk kā līdz 2021. gada 30. novembrim saskaņā ar Obligāciju Noteikumu un nosacījumu 6.3.punktu (Pirmstermiņa brīvprātīga atpirkšana).

Atpirkšanas summa par katru Obligāciju (102.375 procenti no Obligāciju nominālvērtības) kopā ar uzkrātajiem, bet nesamaksātajiem procentiem, tiks izmaksāta obligāciju turētājiem.

Eleving Group pienākums atpirkt kādu no Obligācijām ir atkarīgs no tā, vai ir veiksmīgi pabeigta jaunā augstākā līmeņa nodrošināto garantēto obligāciju emisija un ir izpildīti priekšnosacījumi neto ieņēmumu izmaksai no šādas jaunu obligāciju emisijas (“Finansēšanas nosacījumi”).

Eleving Group informēs obligāciju turētājus ar paziņojumu, kas publicēts vismaz vienu (1) Darba dienu pirms Atpirkšanas datuma, ja Finansēšanas nosacījumi ir, vai nav, izpildīti vai atcelti no Eleving Group puses. Ja Emitents atpirkšanas datumā vai pirms tā neizpildīs Finansēšanas nosacījumus vai tie netiks atcelti, Obligācijas paliks neatmaksātas, un procenti turpinās uzkrāties saskaņā ar Obligāciju Noteikumiem un nosacījumiem.

 

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus, nodrošinot finansiālu iekļaušanu un attīstot finanšu pakalpojumu nozari darbības valstīs. Līdz šim grupa aizdevumos izsniegusi vairāk nekā 710 miljonus eiro, un tās kopējais kredītportfelis pārsniedz 200 miljonus eiro. Grupa, kas 2012. gadā tika dibināta ar Mogo zīmolu, patlaban darbojas 14 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā. Divus gadus pēc kārtas Eleving Group iekļauta vadošā finanšu nozares medija Financial Times veidotā Eiropas visstruajāk augošo uzņēmumu Top100 sarakstā. Vairāk: www.eleving.com

Pielikumi