Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix paziņo par lēmumu izvērtēt stratēģiskās alternatīvas tālākai biznesa attīstībai
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-10-15 08:56:53
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix (“Uzņēmums”) ir nolēmis uzsākt stratēģisko alternatīvu izvērtēšanas procesu, lai atbalstītu Uzņēmuma turpmāku izaugsmi un palielinātu akcionāru vērtību. Uzņēmums ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Superia par finanšu konsultācijām šajā procesā.

Uzņēmums joprojām ir pārliecināts par sava stratēģiskā biznesa plāna izpildi. Tajā pašā laikā stratēģisko alternatīvu pārskatīšana var ļaut Uzņēmumam noteikt papildu stratēģisku Uzņēmuma darbības virzienu, kas palielina vērtību akcionāriem, kā rezultātā var notikt viens vai vairāki darījumi, piemēram, stratēģisko vai finanšu investoru piesaistes darījums, daļas no Uzņēmuma biznesa pārdošana, Uzņēmumu grupas reorganizācija, t.sk. Uzņēmumam piederošo Lightspace Technologies kapitāla daļu nodalīšana jaunā uzņēmumā.

Uzņēmums nav noteicis laika grafiku stratēģisko alternatīvu pārskatīšanas pabeigšanai, un nevar būt garantijas, ka šī procesa rezultātā nākotnē tiks paziņots vai pabeigts kāds darījums. Uzņēmums neplāno sniegt turpmākus paziņojumus saistībā ar šo procesu, ja vien Uzņēmums nebūs apstiprinājis konkrētu darījumu vai arī ja informācijas publiskošana būs veicama saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem.

Superia ir vadošais Baltijas korporatīvo finanšu konsultāciju uzņēmums (www.superia.lv).

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas darbojas Baltijas, Ziemeļvalstu un Eiropas Savienības tirgū un veic elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu augstas pievienotās vērtības produktu tirgus sektoros.

Pielikumi