Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Speciālās atļaujas saņemšanu patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā
Emitents Moda Kapitāls AS (4851000005KJBMF7KD02)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-10-17 11:37:24
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība „Moda Kapitāls” informē, ka saskaņā ar Latvijas Republikas Patērētāju tiesību aizsardzības centra 2011.gada 14.oktobra lēmumu, atbilstoši Latvijas Republikas Ministru Kabineta noteikumiem Nr.1219 „Noteikumi par patērētāju kreditēšanu”,  uzņēmumam AS „Moda Kapitāls” ir izsniegta licence patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā.

Akciju sabiedrība „Moda Kapitāls” uz šodienu ir otrais uzņēmums Latvijā, kurš ir saņēmis šāda veida licenci un vienīgais uzņēmums Latvijā, kuram ir piešķirta šāda veida licence un kura kreditēšanas pakalpojumu pamatveids ir lombarda pakalpojumu sniegšana.

Akciju sabiedrība „Moda Kapitāls” uzskata, ka licences saņemšana apliecina to, ka uzņēmuma sniegtie pakalpojumi ir kvalitatīvi, tie tiek sniegti ievērojot visas normatīvo aktu prasības un licences piešķiršana palielinās gan esošo klientu uzticību, gan arī veiksmīgāk ļaus piesaistīt jaunus klientus.

 

Guntars Zvīnis
AS Moda Kapitāls
Valdes loceklis
Tālr. +37167344508; e-pasts guntars@draudzigsaizdevums.lv

Pielikumi