Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Trasta komercbankai jauns pakalpojums – Investīciju noguldījums
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-01-11 11:36:20
Versijas komentārs
Teksts

AS „Trasta komercbanka” (TKB) saviem klientiem sāk piedāvāt jaunu, mūsdienīgu uzkrāšanas un peļņas gūšanas iespēju – Investīciju noguldījumu.

Investīciju noguldījums ir jauns TKB noguldījumu produkts, kurā apvienotas vairāku, līdz šim iecienītu uzkrājuma pakalpojumu sniegtās priekšrocības. Investīciju noguldījumā, līdzīgi kā tradicionālajos termiņnoguldījumu veidos, iespējams uzkrāt brīvos naudas līdzekļus uz noteiktu laiku un saņemt iepriekš noteiktus peļņas procentus, taču, līdztekus garantētajai peļņai, noguldītājam ir iespēja saņemt papildu peļņu, kuras apmērs var būt neierobežots.

Investīciju noguldījumā ieguldītais kapitāls tiek piesaistīts fondu tirgus akciju indeksiem, kuru vērtības izmaiņas noguldījuma periodā nosaka paredzamās peļņas apmēru. Svarīgi, ka noguldītājs, izmantojot šo pakalpojumu, neko nezaudē arī tad, ja indeksu vērtības izmaiņas nav pozitīvas - noguldījuma termiņa beigās viņš saņem visu noguldīto summu, garantēto ienākumu 0,5% apmērā gadā un vēl papildus peļņu, kura ir atkarīga no indeksu sekmēm. Investīciju noguldījumi iespējami gan eiro, gan ASV dolāros.

Izsmeļošāku informāciju par Investīciju noguldījumu un citiem Trasta komercbankas noguldījumu produktiem var saņemt TKB Infocentrā pa tālruni 7027777 vai mājas lapā www.tkb.lv.


Agita Mūsiņa
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Pielikumi