Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Laima” valdes atzinums par AS ”Laima” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu.
Emitents Laima, AS
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-06-05 15:02:49
Versijas komentārs
Teksts
 2007.gada 01.jūnijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS „Laima” akcionāram „NP Confectionary AB” izteikt AS „Laima” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu - 1,76 LVL.
 
AS „Laima” valde ir izvērtējusi akcionāra „NP Confectionary AB” izteikto AS „Laima” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām. Valde uzskata, ka akciju koncentrēšana viena akcionāra rokās uzlabos AS „Laima” darbības efektivitāti un turpmāko attīstību, tai skaitā arī veicinās ieguldījumu pieplūdi.
 
Valde uzskata, ka „NP Confectionary AB” izteiktas obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums un tā īstenošana pozitīvi ietekmēs AS „Laima” un tās nodarbinātības politiku, jo akcionāra „NP Confectionary AB” definētie stratēģiskie plāni attiecībā uz AS „Laima” sakrīt ar AS „Laima” valdes viedokli.
 
AS „Laima” valde pozitīvi vērtē to, ka piedāvātājs nav paredzējis veikt izmaiņas AS „Laima” valdes un padomes sastāvā, kā arī to, ka AS „Laima” darbinieki saglabā darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem. AS „Laima” valde apstiprina, ka jau 2006.gadā ir uzsākts projekts, kas paredz AS „Laima” ražošanas telpas pārcelt uz Rīgas rajonu, projektu plānots izstrādāt un realizēt līdz 2009.gadam.
      
 
AS „Laima” valdes vārdā,
valdes priekšsēdētājs Normunds Ozoliņš
Pielikumi