Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
2008. gads – sadarbība ar MVU, ilgtermiņa ieguldījumi nākotnē un jaunu produktu ieviešana tirgū
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-28 16:55:50
Versijas komentārs
Teksts
2008. gadā banka turpinās strādāt kā universāla banka, pievēršoties trim galvenajiem stratēģiskajiem virzieniem – banka privātpersonām, banka lieliem, vidējiem un maziem uzņēmumiem, kā arī banka, kas sniedz būtiskākos investīciju bankas pakalpojumus.
 
2008. gadā banka turpinās pārdomātu kreditēšanu, un plānots, ka kredītportfeļa apjoms palielināsies par 22%. Tā kā Latvijas ekonomikas tālākā stabilā izaugsmē īpašu lomu ieņems mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) attīstība, kā arī eksporta un ražošanas nozares, šajā gadā īpašu uzmanību banka pievērsīs MVU nepieciešamo finanšu produktu un pakalpojumu izstrādei un pilnveidošanai.
 
Lai sniegtu jaunas iespējas bankas klientiem un veicinātu bankas produktivitātes paaugstināšanos, DnB NORD Banka plāno būtiski modernizēt bankas IT sistēmas. Ar IT attīstību saistītās investīcijas un izmaksas 2008. gadā sasniegs LVL 4,8 miljonus.
 
Šajā gadā banka īpašu uzmanību pievērsīs arī uzkrājumu un ieguldījumu produktu tālākai attīstībai, emitējot indeksiem piesaistītās obligācijas, piedāvājot jaunas uzkrājumu veidošanas iespējas, kā arī dzīvības apdrošināšanas pakalpojumus sadarbībā ar Vital Life Latvija.
Pielikumi