Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix brīdinājums par peļņu 2019.gada 3.ceturksnī
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-10-11 13:51:47
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix informē, ka Pārogres rūpnīcā tika veikta plānota rūpnīcas noliktavas reorganizācija un inventarizācija, kā arī tika ieviesta jauna noliktavas uzskaites sistēma. Reorganizācijas sekmīgai norisei septembrī bija nepieciešams uz 1 nedēļu pārtraukt ražošanas procesu, kā rezultātā šajā mēnesī tika sasniegts mazāks Uzņēmuma konsolidētais apgrozījums, orientējoši 77% apmērā no vidējā mēneša apgrozījuma 2019.gada 1.pusgadā, negatīvi ietekmējot arī konsolidētos EBITDA un neto peļņas rādītājus septembrī un 2019.gada 3.kvartālā.

Minētā reorganizācija bija plānots ražošanas cikla vienreizējs pasākums, kas bija nepieciešams lai turpinātu kvalitatīva ražošanas pakalpojuma sniegšanu. Sagaidāms, ka tuvākajos 6 mēnešos septembra apgrozījumuma samazinājums tiks kompensēts ar lielāku apgrozījuma apjomu.

Precīzāka augstāk minētā apstākļa ietekme uz HansaMatrix 2019.gada 3.ceturkšņa finanšu rezultātiem tiks ziņota Uzņēmuma nerevidētajā starpperioda saīsinātajā konsolidētajā finanšu pārskatā par 2019.gada 9 mēnešiem līdz 2019.gada 30.septembrim, kuru saskaņā ar finanšu kalendāru plānots publicēt 2019.gada 22.novembrī.

Ziņas tekstā lietoto alternatīvo snieguma rādītāju (ASR) definīcijas atrodamas HansaMatrix nerevidētā starpperioda saīsinātā konsolidētā finanšu pārskata par 2019.gada 6 mēnešiem līdz 2019.gada 30.jūnijam 32.lappusē.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors Tālrunis: +371 6780 0002 E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi