Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Koronavīrusa ietekme uz HansaMatrix biznesu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-02-17 09:09:44
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix informē, ka koronavīrusa uzliesmojums, kas sākās 2020. gada janvāra otrajā pusē, ietekmē elektronikas rūpniecības komponenšu piegādes ķēdi no Āzijas. Āzijas rūpnīcu Mēness kalendāra Jaunā gada brīvdienu pagarināšana ir radījusi pasūtījumu izpildes aizkavēšanos pasaules elektronisko komponentu piegādes ķēdē. Daļa no Āzijas komponenšu ražošanas rūpnīcām ir atsākušas darbu pagājušnedēļ, bet par daļu no ražotājiem joprojām tiek gaidīta informācija par to darbības atsākšanas laiku, ražošanas un piegāžu apjomiem.

HansaMatrix veic darbības, lai mazinātu ietekmi uz ražošanas biznesu, sazinoties un veicot pārrunas ar klientiem par ražošanas plāniem un komponenšu piegādes alternatīvu nodrošināšanu, kā arī patstāvīgi meklējot iespējas nodrošināt ražošanas komponenšu piegādi no alternatīvajiem vai rezerves piegādātājiem reģionos, kurus koronavīruss neietekmē.

Paredzams, ka koronavīrusa radītie elektronisko komponenšu piegādes ķēdes traucējumi var ietekmēt HansaMatrix ražošanas pasūtījumu izpildi, mainot to izpildes laiku, kā arī var sadārdzināt komponenšu izmaksas, kas savukārt var negatīvi ietekmēt pārdošanas apjomus un rentabilitāti 2020. gada 1. ceturksnī, taču šobrīd nav iespējams sniegt precīzus ietekmes apmēra aprēķinus.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi