Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" investīcijas
Emitents Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca, AS (48510000YVK9CM9ETE04)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-01-27 16:01:03
Versijas komentārs Informācija papildināta.
Teksts

AS „Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca” līdz 2014.gada 30.jūnijam investēs 1,3 milj. eiro ražošanas ēkas energoefektivitātes paaugstināšanā, piesaistot Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējumu 0,73 milj. eiro apmērā. Izsludinātajā konkursā uzvarēja būvuzņēmums SIA „LIKTENIS”.AS „Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca” līdzfinansējumu nodrošinās akcionāru kredītlīdzekļi ar procentu likmi 7,5% gadā.
Veicot šo investīciju projektu, tiks pārtrauktas ēku būvkonstrukciju un inženierkomunikāciju nolietošanās un bojāšanās, kā arī tiks samazinātas izmaksas par enerģiju. Būs iespējams uzturēt komforta prasībām atbilstošu telpu mikroklimatu. Realizējot projekta ietvaros paredzētās aktivitātes, AS „Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca” savā īpašumā iegūs jaunizveidotu pamatlīdzekli (apkures katlu), kas ilgtermiņā nodrošinās apkures un karstā ūdens padevi, izmantojot atjaunojamo energoresursu sistēmu, tādējādi tiks nodrošināta saimnieciskās darbības efektivitātes palielināšana. Projekta ietvaros paredzēta automatizēta atjaunojamo energoresursu sistēma, kas ļaus vadīt esošās sistēmas maksimāli efektīvi, iegūt un uzglabāt visus sistēmas parametrus un datus par saražoto enerģijas daudzumu visa gada griezumā, lai varētu veikt sistēmas un tehnoloģiju darbības analīzi pēc projekta realizācijas.

Pielikumi