Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Liepājas autobusu parks un grupas uzņēmumi 2014. gadā kāpinās apgrozījumu un strādās ar peļņu
Emitents Liepājas autobusu parks, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-03-26 12:17:30
Versijas komentārs
Teksts

 AS Liepājas autobusu parks un koncerna uzņēmumi 2014. gadā kāpinās apgrozījumu un plāno strādāt ar peļņu. Uzņēmuma prioritāte šogad ir dalība iepirkumu konkursos par tiesībām sniegt autobusu pārvadājumus Liepājā, Latvijas vidienē “Centrs-1” Ogres, Jūrmalas un Bauskas virzienos, kā arī jaunu pakalpojumu un sadarbības projektu attīstīšana.

SIA Rumba Tours šogad kāpinās neregulāro pasažieru pārvadājumu pakalpojumu sniegšanas apjomu, turpinot pagājušajā gadā aizsākto sadarbību ar Klaipēdas ostas termināli, apkalpojot kruīzu kuģu pasažierus pārbraucienos un pilsētas ekskursijās. Šogad Rumba Tours apkalpos kruīza kuģu pasažierus arī Rīgā, kā arī veiks tūrisma braucienus uz ārvalstīm, piedāvājot transportu tūrisma kompāniju vajadzībām.

SIA Baltic Taxi 2014. gada nozīmīgākās investīcijas būs saistītas ar autoparka paplašināšanu un palielināšanu, kā arī ar tehnoloģiju risinājumiem iekšējo procesu norises un klientu apkalpošanas pilnveidošanai un kontrolei. Plānots iegādāties 70 transporta vienības.

AS Liepājas autobusu parks apgrozījums 2013. gadā sasniedza 9,9 miljonus eiro, savukārt peļņa - 59 000 eiro. Liepājas autobusu parka koncerna apgrozījums 2013. gadā bija 14,5 miljoni eiro, peļņa - 82 526 eiro.
SIA Baltic Taxi apgrozījums 2013. gadā sasniedza 3,9 miljonus eiro, kas ir par 18% vairāk nekā 2012. gadā. Pēc pakalpojumu sniedzēju datiem, kuri ir pieejami, tas ir lielākais apgrozījums nozarē. Uzņēmuma peļņa 2013. gadā bija 100 000 eiro.

 

Papildu informācijai:

Māris Ārbergs
Valdes priekšsēdētājs
AS Liepājas autobusu parks
maris.arbergs@lap.lv

Pielikumi