Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Pieteikums Obligacionāru piekrišanas saņemšanai
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-06-14 09:00:11
Versijas komentārs LABOJUMI: - Veikti Pieteikuma labojumi, paredzot atbrīvojuma atlīdzību. - Emitents skaitīs iepriekš saņemtās Obligacionāru balsošanas anketas, taču lūgums tiem Obligacionāriem, kas balsoja “par” iepriekšējo pieteikuma variantu, sazināties ar Emitentu, lai paziņotu Obligacionāra norēķinu konta numuru, lai varētu saņemt atbrīvojuma atlīdzību. - Pagarināts balsošanas anketas iesniegšanas termiņš.
Teksts

Pieteikums Obligacionāru piekrišanas (atbrīvojuma) saņemšanai par 50% dividenžu izmaksu attiecību no 2015. gada auditētās neto peļņas.

LABOJUMI:
- Veikti Pieteikuma labojumi, paredzot atbrīvojuma atlīdzību.
- Emitents skaitīs iepriekš saņemtās Obligacionāru balsošanas anketas, taču lūgums tiem Obligacionāriem, kas balsoja “par” iepriekšējo pieteikuma variantu, sazināties ar Emitentu, lai paziņotu Obligacionāra norēķinu konta numuru, lai varētu saņemt atbrīvojuma atlīdzību.
- Pagarināts balsošanas anketas iesniegšanas termiņš.

AS ELKO Grupa lūdz Obligacionāru piekrišanu vienreizējam atbrīvojumam no Obligāciju (ISIN LV0000801892) Prospekta 5.3. punkta “Ierobežojumi” sadaļas septītā punkta:

“Dividenžu izmaksas attiecība sastāda ne vairāk par 30% no iepriekšējā gada auditētās gada neto peļņas.”

Ņemot vērā veiksmīgos 2015. gada finanšu rezultātus, Emitents ierosina izmaksāt dividendēs augstāku dividenžu attiecību nekā tas ir atrunāts Prospektā, attiecīgi izmaksāt Mātes sabiedrības akcionāriem 5,5 milj. EUR, jeb aptuveni 50% no konsolidētās peļņas daļas, kas attiecināma Mātes sabiedrības akcionāriem.

Pieteikums un Obligacionāru balsošanas anketas ir pieejamas oficiālajā obligātās informācijas centralizētajā glabāšanas sistēmā - www.oricgs.lv un “Nasdaq Riga” mājas lapā -www.nasdaqbaltic.com. Obligacionāru balsošanas anketas pēc pieprasījuma var saņemt arī pie Emitenta. Pieprasījums Emitentam izsniegt Obligacionāra balsošanas anketu jāsūta uz e-pasta adresi janis.kirsis@elkogroup.com.

         Jānis Ķirsis
         Resursu pārvaldes vadītājs
         AS ELKO Grupa
         
         Toma iela 4
         Rīga, LV - 1003, Latvija
         Tālr.: + 371 6709 2357
         e-pasts: janis.kirsis@elkogroup.com

Pielikumi
ELKO Pieteikums atbrivojumam_LABOTS_Julijs.pdf (151.12 kB)
ELKO_Balsosanas anketa_Julijs.pdf (143.02 kB)