Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ELKO Grupa pievienojas Global Technology Distribution Council
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-07-19 10:48:06
Versijas komentārs
Teksts

Global Technology Distribution Council (GTDC) uzņem AS ELKO Grupa kā vienu jo jaunākajiem asociācijas biedriem Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā

AS ELKO Grupa direktors Svens Dinsdorfs komentējot pievienošanos organizācijai: “Mēs bijām pacietīgi, strādājot un gaidot uz šo lielisko notikumu, tikt uzņemtiem lielākajā tehnoloģiju nozares asociācijā pasaulē. Mēs to saredzam kā novērtējumu mūsu sasniegumiem pārstāvētajā reģionā un mūsu īstenotajai biznesa pieejai. GTDC palīdzēs nostiprināt attiecības ar partneriem, kā arī paver plašākas iespējas risināt industrijas mēroga izaicinājumus.”

Par Global Technology Distribution Council

Global Technology Distribution Council ir industrijas konsorcijs, kurš pārstāv pasaules vadošos tehnoloģiju distributorus. GTDC biedri produktu, pakalpojumu un risinājumus tirdzniecībā pasaulē apgroza vairāk kā 130 miljardus ASV dolārus gadā. GTDC konferences veicina paplašināšanos un stiprina partnerību stratēģiski nozīmīgajā piegādes ķēdē, kuras dalībnieki pastāvīgi risina strauji mainīgās ražotāju, gala lietotāju un distributoru vajadzības. GTDC biedru sarakstā ierindojas: AB S.A (WSE: ABPL), ABC Data (WSE: ABC), Arrow Electronics (NYSE: ARW), Avnet (NYSE: AVT), Computer Gross Italia (SES:MI), D&H Distributing, ELKO Group, Ingram Micro (NYSE: IM), Intcomex, Logicom (CSE:LOG), SiS Technologies (HKSE: 0529), ScanSource (NASDAQ:SCSC), SYNNEX (NYSE: SNX), Tarsus, Tech Data (NASDAQ: TECD), TIM AG un Westcon-Comstor.

Par ELKO Grupa

Dibināta 1993. gadā un ir viens no lielākajiem IT produktu vairumtirgotājiem un IT risinājumu un pakalpojumu izplatītājiem Austrumeiropā ar aktīvu biznesa attīstību Centrālajā Āzijā. ELKO Grupa pārstāv vairāk nekā 120 IT tirgotājus un pārdod viņu preces vairāk nekā 6 500 mazumtirgotājiem, vietējiem datoru ražotājiem, sistēmu integrētājiem un dažādu nozaru uzņēmumiem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 20 000 preču nosaukumos ar pasaules pazīstamākajiem zīmoliem.

Plašāka informācija: www.elkogroup.com

         Inese Kalveite
         AS ELKO Grupa
         Mārketinga un komunikācijas direktore
         Tālrunis: + 371 6709 3214
         e-pasts: inese.kalveite@elkogroup.com
         www.elkogroup.com

Pielikumi