Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ELKO uzsāk tirdzniecību Polijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-07-07 13:25:48
Versijas komentārs
Teksts

ELKO Grupa paplašina savu biznesa klātbūtni labi attīstītajā kaimiņu tirgū, piesaistot vietējo pārdošanas komandu IT un patēriņa elektropreču tirdzniecībai.

ELKO plašais produktu portfelis, teritoriālais pārklājums un ievērojamā pieredze Austrumeiropas tirgū, apvienojumā ar vietējo IT nozares speciālistu pieredzi, radīs ievērojamas papildu biznesa iespējas sadarbības partneriem Polijā.

Sestā lielākā ekonomika Eiropas Savienībā un lielākā no bijušajām ES bijušajām Austrumu bloka dalībvalstīm ir dabiska un saprotama izvēle ELKO Grupas turpmākai izaugsmei tieši pašreizējā nozares attīstības ciklā.

ELKO uzskata, ka, neskatoties uz Polijas tirgus relatīvo briedumu, ir vajadzība pēc jauna izplatītāja, kas labi pazīstams kā uzticams partneris ar atšķirīgu pakalpojumu piedāvājumu reģionā.

Pārdošanas komanda atrodas Vroclavā, kas ir piemērota izvēle, lai apvienotu vietējo klātbūtni ar starptautiskiem loģistikas maršrutiem un lai saņemtu ELKO produktus un pakalpojumus Polijas tirgū.

"Polijas IT tirgus ir liels un piesātināts, kurā darbojas gandrīz visi globālie izplatītāji. Tajā pašā laikā, klientiem, piemēram, dīleriem un iekārtu komplektētājiem, izplatītāju sniegtajos pakalpojumos trūkst elastīguma un pielāgotu risinājumu. Ienākot tirgū ar savu piedāvājumu, individuālu un uz projektiem balstītu pieeju, es uzskatu, ka klienti gūs labumu un lielāku efektivitāti, kombinējot loģistikas maršrutus un finanšu metodes, kā arī iespējas palielināt produktu piedāvājumu tirdzniecības vietās," skaidro Svens Dinsdorfs, ELKO Grupa direktors

Par ELKO

AS ELKO Grupa ir viens no lielākajiem IT produktu un risinājumu izplatītājiem. Pārstāvot 180 IT ražotājus, ELKO piedāvā plašu produktu klāstu un sniedz pakalpojumus vairāk nekā 7 000 mazumtirgotājiem, vietējiem datoru ražotājiem, sistēmu integratoriem un dažādu nozaru uzņēmumiem 30 valstīs Eiropā un Centrālajā Āzijā. Koncerna apgrozījums 2016. gadā sasniedza 1 460 milj. ASV dolāru.

Plašāka informācija:

www.elkogroup.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elko-group

Facebook: https://www.facebook.com/elkogroup/

Twitter: @ELKO_Group

         Inese Kalveite
         Mārketinga un komunikācijas direktore
         ELKO Grupa AS
         +371 6709 3214
         inese.kalveite@elkogroup.com

Pielikumi