Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” valdes paziņojums sakarā ar publikāciju presē
Emitents Kurzemes atslēga 1, AS (529900VB0FPKLRG9DL23)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-08-08 15:31:02
Versijas komentārs
Teksts
2008.gada 7.augustā laikrakstā “Kurzemes Vārds”   ievietota V. Ulberta publikācija “Kāds būs A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” liktenis“. Publikācija sagatavota, kā raksta publikācijas autors, sakarā ar Aizputē klīstošajām baumām par Akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” nākotni.
Publikācijā cita starpā teikts sekojošais.
Jau ilgāku laiku Aizputē klīst visdažādākās baumas par akciju sabiedrības "Kurzemes atslēga 1" nākotni: to it kā grasoties pirkt vācieši, kuri atslēgu ražošanu vairs neturpināšot, tāpēc mazpilsētiņā būšot bezdarbnieku jūra.
Tālāk tiek konstatēts sekojošais :
No neoficiālajiem avotiem kļuvis zināms, ka notiek uzņēmuma akciju koncentrēšana dažu personu īpašumā. Tā parasti rīkojas pirms uzņēmumu pārdošanas.     
Publikācijā tiek apšaubīta akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” turpmākā pastāvēšana un līdz ar to ir nodarīts kaitējums akciju sabiedrības ‘’KURZEMES ATSLĒGA 1’’ reputācijai. Lielu kaitējumu uzņēmuma reputācijai nodara ar faktiem neargumentēts apgalvojums, ka iepriekšējā pieredze liecina, ka amatpersonu solījumiem nevar ticēt. Nepatiess ir arī autora pieņēmums, ka baumu rašanos izraisa amatpersonu nerunāšana par nākotnes plāniem.
Ņemot vērā iepriekš minēto, A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” valde sniedz sekojošu paziņojumu:
Valdes priekšsēdētājs publikācijas autoram nekomentēja baumas , kas saistītas ar iespējamo A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” pārdošanu sakarā ar to, ka:
1.       jebkura informācija, kura tiek sniegta presē, saistībā ar publisko akciju sabiedrību “KURZEMES ATSLĒGA 1”, kuras akcijas tiek kotētas Rīgas Fondu biržā, pirms tam jāpublisko Rīgas Fondu biržā un Finanšu kapitāla tirgus komisijas izveidotajā Oficiālajā obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā,
2.            process, kurš publikācijā aprakstīts kā akciju koncentrēšana dažu personu īpašumā, notiek akciju sabiedrībā “KURZEMES ATSLĒGA”, kura ir lielākā akcionāre, jo tai pieder 48.36 % no akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” akciju skaita.  
 Akcionāru sastāva izmaiņas kapitālsabiedrībā, kas ir A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” akcionārs, tieši neietekmē šīs akciju sabiedrības darbību, jo akciju sabiedrības darbību vada valde, kuru ievēl akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” padome, kuru, savukārt, ievēl akciju sabiedrības “KURZEMES ATSLĒGA 1” akcionāru sapulce. 
Šobrīd AS “KURZEMES ATSLĒGA 1” valdei nav zināms, vai AS “KURZEMES ATSLĒGA” pārdod sev piederošās AS “KURZEMES ATSLĒGA 1” akcijas. A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” valde uzskata, ka tai nav pamata komentēt iespējamās AS “KURZEMES ATSLĒGA” tālākās darbības
           Akciju sabiedrība “KURZEMES ATSLĒGA 1” turpina savu darbību - joprojām tiek ražoti atslēgu un būvapkalumu izstrādājumi, mēbeļu furnitūra, metāla kalumi, tehnoloģiskais aprīkojums.
A/S “KURZEMES ATSLĒGA 1” nerevidēts finanšu pārskats par periodu, kas noslēdzās 2008.gada 30.jūnijā, tiks publiskots normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā    2008.gada 29.augustā.
 
AS “KURZEMES ATSLĒGA 1” valde.
 
Pielikumi