Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Mogo Finance grupa informē par korporatīvā zīmola maiņu
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-05-18 14:58:09
Versijas komentārs
Teksts

AS “mogo” mates kompānija Mogo Finance informē par korporatīvā zīmola maiņu, kļūstot par Eleving Group. AS “mogo” zīmols tiek saglabāts kā produktu zīmols gan Latvijā, gan arī būs pārstāvēts visos transportlīdzekļu finansēšanas tirgos Eleving Group produktu portfelī.

 

“No uzņēmuma, kurš pamatā darbojās auto finansēšanas segmentā, esam kļuvuši par starptautisku daudzzīmolu grupu ar plašu un daudzveidīgu produktu portfeli. Zīmola maiņa ir loģisks solis uzņēmuma turpmākajā attīstībā, jaunajam nosaukumam labāk atspoguļojot kompānijas darbību un fokusu uz ilgtspēju. Šīs pārmaiņas nepieciešamas, lai turpinātu uzņēmuma starptautisko izaugsmi un visos zīmola elementos iedzīvinātu uzņēmuma misiju,” skaidro Modestas Sudnius, Eleving Group izpilddirektors.

 

Jaunais grupas nosaukums ir atvasināts no angļu valodas vārda “to elevate”, kas atspoguļo uzņēmuma centienus  veicināt sociālo mobilitāti dažādās kopienās visā pasaulē, nodrošinot piekļuvi inovatīviem un ilgtspējīgiem finanšu risinājumiem.

 

Kopš dibināšanas 2012. gadā, kompānija no jaunuzņēmuma ir kļuvusi par starptautisku uzņēmumu ar plašu pakalpojumu klāstu 14 pasaules valstīs. Latvijā labi zināmais zīmols Mogo tiek saglabāts kā produktu zīmols un būs pārstāvēts visos transportlīdzekļu finansēšanas tirgos Eleving Group produktu portfelī.

 

 

Grupas finanšu rādītāji 2021. gada 1. ceturksnī

Atzīstamos finanšu rādītājus nodrošināja konsekventais un pastāvīgi augošais apgrozījums transportlīdzekļu un patēriņa finansēšanas tirgos. 2021. gada 1. ceturksnī grupas ieņēmumi turpināja augt, sasniedzot 33,6 miljonus eiro. Par 65% pieauga arī EBITDA rādītājs, sasniedzot 14,5 miljonus eiro, ko sekmēja koncentrēšanās uz rentablākajiem tirgiem un optimizēta grupas organizatoriskā struktūra. Peļņa pirms valūtas kursa svārstībām palielinājās līdz 3,4 miljoniem eiro, ko lielā mērā noteica ieņēmumu pieaugums un stingra kredītportfeļa kvalitātes kontrole.

 

 

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Līdz šim grupa aizdevumos izsniegusi vairāk nekā 650 miljonus eiro, un tās kopējais kredītportfelis pārsniedz 200 miljonus eiro. Grupa, kas 2012. gadā tika dibināta ar Mogo zīmolu, patlaban darbojas 14 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā.

Vairāk: www.mogofinance.com

Papildu informācija: 

Agita Baltbārde

Grupas Komunikācijas un investoru attiecību direktore

E-pasts: agita.baltbarde@mogofinance.com

 

 

 

 

Pielikumi