Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Komentārs par ziņu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-09-22 12:02:29
Versijas komentārs
Teksts

Atsaucoties uz medijos izskanējušajām ziņām par AS “Olainfarm” bloķētajiem kontiem, informējam, ka uz šo brīdi šī situācija ir atrisināta un uzņēmuma konti ir aktīvi nepārtrauktā režīmā. Bankas konti tika bloķēti divas reizes, AS “Olainfarm” ieskatā nepamatotas tiesu izpildītāja rīcības dēļ, no kā varēja izvairīties tiesu izpildītājam objektīvi izvērtējot AS “Olainfarm” finanšu stāvokli.

Vēršam uzmanību, ka iepriekšējās AS “Olainfarm” padomes locekļu rīcība, pieprasot kompensāciju sakarā ar atsaukšanu no amata, kas turklāt bija pamatota ar akcionāru vairākuma uzticības zaudēšanu un padomes locekļu H.Velmera un K.Krastiņa pret uzņēmumu vērstām interesēm, pašos pamatos ir pretrunā ar Tieslietu ministrijas vadlīnijām par labu korporatīvās pārvaldības praksi uzņēmumiem Latvijā, kura neatbalsta atlīdzības izmaksu par atsaukšanu no amata.

Pielikumi