Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix asociētais uzņēmums Lightspace Technologies uzsāk procesu akciju kotācijai Toronto biržā
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-03-15 09:56:11
Versijas komentārs
Teksts

 Lai sasniegtu tās stratēģiskos biznesa attīstības mērķus, izvērtējot stratēģiskās attīstības iespējas, kā arī, ņemot vērā sarežģīto investīciju klimatu reģionā, SIA Lightspace Technologies (turpmāk - Uzņēmums) 2022. gada 14. martā ir uzsācis procesu, lai kļūtu par publiski kotētu uzņēmumu Ziemeļamerikā Toronto TSX Venture Exchange. Finansējums tiks piesaistīts izmantojot privāto investoru ieguldījumus.

Sīkāku informāciju par kotāciju biržā Uzņēmums atklās atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

HansaMatrix pieder Uzņēmuma 67,7% kapitāldaļas ar meitas uzņēmuma AS Lightspace Holding starpniecību. HansaMatrix daļu skaits uzņēmumā samazināsies, pirms kotēšanas biržā konvertējot no trešajām pusēm saņemtos konvertējamos aizdevumus.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace (grupas sastāvā Lightspace Labs Inc. (ASV), Lightspace Labs Ltd. (Lielbritānija)) ir Deep Tech uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā galvenās tehnoloģijas nākamās paaudzes papildinātās realitātes ierīcēm. Uzņēmums ir globāls līderis volumetrisku, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas rada patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi