Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Moody’s Investors Service apstiprina, ka saglabā Va/s „Latvijas Hipotēku un zemes banka” reitingus A3/P-2/D- ar nākotnes prognozi „negatīvs”
Emitents Latvijas Hipotēku un zemes banka, VAS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-11-12 12:37:59
Versijas komentārs
Teksts Moody’s Investors Service apstiprina, ka saglabā Va/s „Latvijas Hipotēku un zemes banka” reitingus A3/P-2/D- ar nākotnes prognozi „negatīvs” pēc Valsts akciju sabiedrības  „Latvijas un Hipotēku un zemes banka” 51% akciju iegūšanas akciju sabiedrībā  „Parex banka”.

Va/s „Latvijas Hipotēku un zemes banka” reitingu atkārtotu apstiprināšanu Moody’s ir veicis atzīstot, ka Va/s ”Latvijas Hipotēku un zemes banka” nebūs ilgstošs a/s „Parex banka” akcionārs un, ka a/s „Parex banka” tiks vadīta kā pilnīgi atsevišķa biznesa vienība, no kā izriet, ka Va/s ”Latvijas Hipotēku un zemes banka” 51% akciju iegūšana a/s ”Parex banka” neietekmē Va/s „Latvijas Hipotēku un zemes banka” ilgtermiņa reitingu.

Va/s Hipotēku Bankas aktīvi uz 2008. gada 30. septembri bija 949 milj. LVL, bet pašu kapitāls kopā ar subordinētājām saistībām sastādīja 91 milj. LVL.

Pielikumi
Moody_par_apstiprinajums_2008_nov_lv.pdf (22.67 kB)