Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Eleving Group aicina piedalīties vebinārā par obligāciju publisko piedāvājumu
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-10-06 12:37:15
Versijas komentārs
Teksts

Eleving Group 9. oktobrī plkst. 15:00 aicina piedalīties vebinārā par uzņēmuma publisko obligāciju piedāvājumu investoriem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kas norisinās līdz 20. oktobrim.

Vebinārā ar Eleving Group biznesu, izaugsmes stāstu, pieredzi kapitāla tirgos un arī aktuālo obligāciju emisiju iepazīstinās Modestas Sudnius, Grupas izpilddirektors un Māris Kreics, Grupas finanšu direktors.

Lai piedalītos vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties: 

https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_S5kxYZcjTYqFYPq4gWoZxQ. 

Pēc pieteikuma formas aizpildīšanas uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite uz vebināru un informācija par pieslēgšanos. Pirmoreiz pieslēdzoties Zoom vebināram, būs jālejupielādē lietotne.

Vebinārs norisināsies angļu valodā, taču jautājumus būs iespēja uzdot arī latviešu valodā. Pēc prezentācijas norisināsies jautājumu un atbilžu sesija, kurā ikviens ir aicināts uzdot sev interesējošus jautājumus. Aicinām savus jautājumus iesūtīt iepriekš, līdz 8.oktobrim, uz e-pastu: marta.muizniece@nasdaq.com vai uzdot tos reģistrācijas saitē.

Piedāvājuma galvenie noteikumi

Eleving Group investoriem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā piedāvā līdz 750 000 nodrošināto un garantēto obligāciju. Emisijas kopējais apjoms sākotnēji ir ierobežots līdz 75 milj. eiro.  Vienas Eleving Group obligācijas 2023/2028 (ISIN DE000A3LL7M4) nominālvērtība ir noteikta 100 eiro apmērā (100,00%). Minimālais parakstīšanās apjoms ir EUR 1 000 EUR (10 obligācijas). Obligāciju fiksētā gada kupona likme ir 13 procenti, ar procentu izmaksu reizi ceturksnī. Obligāciju dzēšanas termiņš ir 2028. gada 31. oktobris.

Plānots, ka obligācijas tiks kotētas Baltijas Obligāciju sarakstā drīz pēc emisijas izdošanas datuma.

Plašāka informācija par obligāciju publisko piedāvājumu ir pieejama šeit: https://invest.eleving.com/

Par Eleving Group

"Eleving Group" ir 2012. gadā dibināta globāla finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa, kas darbojas transportlīdzekļu un patēriņa finansēšanas segmentos. Šobrīd uzņēmums darbojas 16 tirgos un trīs kontinentos. Uzņēmumam ir vairāk nekā 500 000 vēsturisko klientu visā pasaulē, un izsniegto aizdevumu kopējais apjoms pārsniedz 1,5 miljardus eiro. 2020. un 2021. gadā Financial Times ierindoja Eleving Group starp 1000 visstraujāk augošajiem FinTech uzņēmumiem Eiropā. Šobrīd Eleving Group nodarbina vairāk nekā 2600 darbinieku. Uzņēmuma obligācijas ir kotētas Nasdaq Riga un Frankfurtes biržā. 2023. gadā Eleving Group saņēma 1. vietu Nasdaq Baltic Awards balvu kategorijā "Labākās investoru attiecības" First North obligāciju sarakstā.

Papildu informācija

Arturs Cakars,

Eleving Group Chief Corporate Affairs Officer

arturs.cakars@eleving.com

+371 25940357

 

Juridiskā atruna: Šajā paziņojumā ietvertā informācija nav uzskatāma par ieguldījumu padomu vai piedāvājumu. Jebkurš ieguldījumu lēmums ir pieņemams, ņemot vērā Prospektu, kas publicēts  https://invest.eleving.com/

Pielikumi