Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Precizēts Luksemburgas investīciju fonda “Marguerite Gas II S.À.R.L”- paziņojums par būtiskas līdzdalības zaudēšanu AS "Latvijas Gāze"
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-11-30 13:00:19
Versijas komentārs
Teksts

AS "Latvijas Gāze" (turpmāk – Sabiedrība) ir saņēmusi Luksemburgas investīciju fonda “Marguerite Gas II S.À.R.L”- paziņojumu par būtiskas līdzdalības zaudēšanu  AS "Latvijas Gāze" saistībā ar akciju pirkšanas un pārdošanas darījuma ar 28,97 % Sabiedrības akcijām pabeigšanu (turpmāk - Paziņojums).

Atbilstoši Paziņojumā norādītajam, Luksemburgas investīciju fondam “Marguerite Gas II S.À.R.L” vairs nepieder neviena AS "Latvijas Gāze" akcija.

Pielikumā:

  1. Luksemburgas investīciju fonda “Marguerite Gas II S.À.R.L”- precizēts paziņojums par būtiskas līdzdalības zaudēšanu AS "Latvijas Gāze".

AS “Latvijas Gāze”
Valdes vārdā,

Aigars Kalvītis

Rīgā, 2023. gada 30. novembrī.

 

 

 

Par AS “Latvijas Gāze” 

AS “Latvijas Gāze” ir dibināta 1991. gadā un ir vienanoBaltijas enerģētikas nozares līderiem, kas nodrošina dabasgāzes vairumtirdzniecību un pārdošanu biznesa klientiem Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Somijā. Mājsaimniecību segmentā AS “Latvijas Gāze” ir lielākais un nozīmīgākais dabasgāzes tirgotājs Latvijā. Uzņēmuma akcijas tiek kotētas NASDAQ Riga biržā kopš 1999. gada 15. februāra, apliecinot augstos standartus attiecībā uz caurspīdīgu pārvaldību, atbildību un rūpēm pret saviem klientiem, investoriem un sabiedrību kopumā.

 

Papildus informācija:

Sandra Joksta

investor.relations@lg.lv

tel. + 371 67 374 369

 

Pielikumi
Marguerite_Gas_II_S_a_r_l_statement_of_loss_of_qualifying_holding_in_AS_Latvijas_Gaze_FFF.pdf (1111.92 kB)