Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas BluOr Bank valdes sastāvā
Emitents BluOr Bank, AS (54930080G2M7EJ097A27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-12-08 09:00:43
Versijas komentārs
Teksts

Izmaiņas BluOr Bank valdes sastāvā

 

 

BluOr Bank valdes loceklis Igors Petrovs sakarā ar jauniem profesionāliem izaicinājumiem karjerā 2023. gada 8.decembrī ir pārtraucis darba attiecības ar banku un līdz ar to atstājis arī BluOr Bank valdi.

Igors Petrovs Atbilstības direktora (CCO) amatā bankas komandai pievienojās 2017. gada augustā, BluOr Bank valdes locekļa amatu ieņemot no 2018. gada maija.

Šajā laikā Igors Petrovs ir profesionāli vadījis operacionālās darbības un atbilstības nodrošināšanas un uzraudzības procesus, stiprinot risku pārvaldīšanas un iekšējās kontroles jautājumus bankā.

BluOr Bank vadība ir pateicīga Igoram Petrovam par ieguldīto darbu.

 

Par BluOr Bank:

BluOr Bank AS ir privāta Latvijas komercbanka, kas dibināta 2001.gadā.

BluOr Bank nodrošina pilnu finanšu pakalpojumu klāstu: ikdienas bankas pakalpojumi uzņēmumiem un privātpersonām, aizdevumi maziem un vidējiem uzņēmumiem, aktīvu pārvaldīšanas un brokeru pakalpojumi.

Saskaņā ar bankas stratēģiju, pamatdarbības virziens ir finanšu pakalpojumu sniegšana korporatīvajiem klientiem, ar uzsvaru uz mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanu. Papildu informācija: www.bluorbank.lv

 

 

Kontaktiem:

Ingrīda Šmite

BluOr Bank Korporatīvās komunikācijas un mārketinga pārvaldes vadītāja

Tālr.: +371 67 034 257

pr@bluorbank.lv

ingrida.smite@bluorbank.lv

Pielikumi