Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par izmaiņām Amber Beverage Group augstākā līmeņa vadībā
Emitents Amber Beverage Group Holding S.à r.l. (894500N222D2O9WACX12)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-01-30 15:26:57
Versijas komentārs
Teksts

Amber Beverage Group Holding S.à r.l. (turpmāk tekstā arī ABG vai Grupa) informē obligāciju turētājus par izmaiņām Amber Beverage Group augstākā līmeņa vadībā. Jekaterina Stuģe atstāj kompāniju savstarpējas vienošanās, kas atspoguļo Stuģes un koncerna īpašnieku kopīgās diskusijas, rezultātā, virzoties uz abpusēji labāko risinājumu. ABG juridiskais direktors Arturs Evarts pildīs pagaidu izpilddirektora pienākumus līdz pastāvīga vadītāja iecelšanai amatā.

Jekaterinas Stuģes vadībā Grupa ir piedzīvojusi būtiskas pārmaiņas, ko iezīmējusi stratēģiska tālredzība un uz paplašināšanos vērstu iniciatīvu īstenošana, palīdzot ABG kļūt par globālu dzērienu industrijas līderi. Jekaterina Stuģe ir spēlējusi nozīmīgu lomu visās Grupas galveno aktivitāšu jomās, un pēc desmit gadu ilgas darbības biznesā atstāj uzņēmumu spēcīgās pozīcijās, kas turpinās veicināt Grupas panākumus ilgtermiņā.

ABG apņemšanās nodrošināt iesaistīto pušu vērtību turpinās būt nelokāma, vienlaikus nodrošinot klientiem 70 tirgos pieeju pazīstamākajiem un aizraujošākajiem Grupas pārstāvētajiem 1400 dzērienu zīmoliem, un palīdzot Grupai radīt ilgtspējīgu biznesa vērtību.

ABG atzinīgi vērtē ieinteresēto pušu atbalstu un ir pārliecināta, ka Artura Evarta vadībā Grupa turpinās attīstīties piemērotākā izpilddirektora kandidāta atlases laikā. Arturam Evartam ir bijusi svarīga loma Grupas stratēģijas izstrādē un ieviešanā, kā arī viņam ir visaptverošs ieskats visās Grupas darbības jomās. Pārejas procesā tiks nodrošināta biznesa funkciju nepārtrauktība, sniedzot iesaistītajām pusēm pārliecību par koncerna stabilitāti un stratēģisko virzību, kā arī turpinot izmantot sasniegtos izaugsmes tempus.

Arturs Evarts
Valdes loceklis
Tālrunis: +371 6708 1303
E-pasts: forinvestors@amberbev.com
www.amberbev.com

Pielikumi