Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas BluOr Bank valdes sastāvā
Emitents BluOr Bank, AS (54930080G2M7EJ097A27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-02-29 12:36:05
Versijas komentārs
Teksts

BluOr Bank valdes loceklis Dmitrijs Feldmans 2024. gada 29. februārī ir pārtraucis darba attiecības ar banku un līdz ar to atstājis arī BluOr Bank valdi, lai turpinātu savu karjeru citā jomā.

Dmitrijs Feldmans bankas komandai pievienojās 2010. gadā, ilgus gadus bijis bankas izpildkomitejas loceklis, no 2019. gada ir strādājis arī BluOr Bank valdē.

Dmitrija profesionalitāte un zināšanas korporatīvo klientu apkalpošanā un biznesa vadīšanā ir bijis vērtīgs ieguldījums bankas izaugsmē un attīstībā. Viņa pieredze ir palīdzējusi bankai kļūt par ievērojamu spēlētāju finanšu tirgū, pievēršoties uzņēmēju vajadzībām, nosakot visaugstākos klientu apkalpošanas standartus un piesaistot arvien vairāk Latvijas uzņēmumu, kuriem banka savukārt ir kļuvusi par svarīgu sadarbības partneri.

BluOr Bank vadība ir pateicīga Dmitrijam Feldmanam par ilggadējo darbu un lielo ieguldījumu BluOr Bank attīstībā.

BluOr Bank valdes sastāvā darbu turpina tās priekšsēdētājs Dmitrijs Latiševs un valdes locekļi – Inga Preimane un Vadims Morozs.

 

Par BluOr Bank:

BluOr Bank AS ir privāta Latvijas komercbanka, kas dibināta 2001.gadā.

BluOr Bank nodrošina pilnu finanšu pakalpojumu klāstu: ikdienas bankas pakalpojumi uzņēmumiem un privātpersonām, aizdevumi maziem un vidējiem uzņēmumiem, aktīvu pārvaldīšanas un brokeru pakalpojumi.

Saskaņā ar bankas stratēģiju, pamatdarbības virziens ir finanšu pakalpojumu sniegšana korporatīvajiem klientiem, ar uzsvaru uz mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanu. Papildu informācija: www.bluorbank.lv

 

 

Kontaktiem:

Ingrīda Šmite

BluOr Bank Korporatīvās komunikācijas un mārketinga pārvaldes vadītāja

Tālr.: +371 67 034 257

pr@bluorbank.lv

ingrida.smite@bluorbank.lv

Pielikumi