Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
2009.gada 20. janvārī ziņu aģentūras BNS portālā publicēta intervija ar ELKO Grupa prezidentu Egonu Medni
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-02-23 09:56:29
Versijas komentārs
Teksts
2009.gada 20. janvārī ziņu aģentūras BNS portālā publicēta intervija ar ELKO Grupa prezidentu Egonu Medni ar sekojošu informāciju:
 
"ELKO Grupa" pērn būs strādājusi ar lielāku apgrozījumu nekā 2007.gadā
 
Latvijas lielākais informācijas tehnoloģiju (IT) produktu un komponenšu vairumtirgotājs "ELKO Grupa" pērn būs strādājis ar lielāku apgrozījumu nekā 2007.gadā, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" pastāstīja "ELKO Grupas" valdes priekšsēdētājs Egons Mednis.
 
"Domāju, ka kopsummā "ELKO Grupas" apgrozījums būs lielāks nekā iepriekšējā gadā, taču par peļņu es pašlaik negribētu runāt," teica Mednis, no konkrētu skaitļu nosaukšanas atturoties un piebilstot, ka uzņēmuma auditētie rezultāti būs pieejami tikai marta beigās.
 
"Ja runājam par pagājušā gada vērtējumu kopumā, jāteic, ka pirmais pusgads mums bija veiksmīgs, bet otrajā pusgadā mēs izjutām spēcīgas krīzes sekas - rezultāti bija vājāki, un nepiepildījās plāni. Tas bija jūtams ne tikai Baltijas tirgū, bet visas Eiropas līmenī. Runājot ar piegādātājiem, mēs secinājām, ka šāda situācija ir arī citviet pasaulē. Tradicionāli ceturtais ceturksnis "ELKO Grupai" bijis ar lielāko apgrozījumu, taču pērn visos reģionos apgrozījuma rādītāji neattaisnoja cerības. Šī situācija lielā mērā atsauksies uz industriju arī šā gada pirmajā pusē," pastāstīja Mednis.
 

Papildus vēlamies informēt, ka AS ELKO Grupa neauditētie rezultāti tiks publiskoti š.g. 9. nedēļā (23.02.-27.02.).

AS ELKO Grupa

Pielikumi