Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Parex bankas klientu noguldījumi pārsniedz 1,8 miljardus latu
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-03-13 10:43:13
Versijas komentārs
Teksts
 
Ceturtdien, 12.martā, apkopotie statistikas dati liecina, ka, neskatoties uz saspringto ekonomisko, klienti savu brīvo naudas līdzekļu noguldījumiem labprāt izmanto Parex bankas sniegtos pakalpojumus - kopējā noguldījumu summa Parex bankā pārsniegusi 1,8 miljardus latu, tajā skaitā noguldījumi no Valsts Kases 674 miljoni latu.
 
Noguldījumu skaits gan korporatīvo, gan privātpersonu segmentos ir stabils - kopējais korporatīvo noguldītāju skaits pārsniedz 19 tūkstošus uzņēmumu. Savukārt aptuveni 265 tūkstoši privātpersonu, tai skaitā vairāk kā 244 tūkstoši Latvijas rezidentu, Parex bankā noguldījuši savus līdzekļus.
 
Parex bankas apkopotie statistikas dati liecina, ka Parex bankas izsniegto aktīvo kredītkaršu skaits pārsniedz 182 632 kartes, kas ir augstākais rādītājs Latvijas banku sektorā. No aktīvajām kredītkartēm aptuveni 90 tūkstoši ir Parex bankas emitētās American Express kredītkartes – Amercian Express Platinum Card, American Express Gold un American Express Blue. Kā liecina apkopotie dati kopējais Bankas izsniegto aktīvo maksājumu karšu skaits pārsniedz 437 tūkstošus.
 
 
Par Parex banku:
 
Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.
 
Papildu informācija:
Indra Zinkeviča
Korporatīvo komunikāciju un
sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Tālr.: 6 777 8571 vai 2 9139449
E-pasts: indra.zinkevica@parex.lv
 
Pielikumi