Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "SAF Tehnika" iesniegusi LGA 2 pieteikumus eksporta garantijām
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-06-12 16:02:41
Versijas komentārs
Teksts
Šodien, 12.jūnijā, AS „SAF Tehnika” kā pirmais no Latvijas eksportējošiem uzņēmumiem iesniedza 2 pieteikumus eksporta garantiju saņemšanai SIA "Latvijas Garantiju aģentūra”.
Šie darījumi ir ar Tadžikistānas un Somālijas mobilo sakaru operatoriem, SAF sadarbības partneriem nedaudz vairāk kā 3 gadu garumā. Līgums par piegādēm Somālijas klientam ir jau noslēgts, bet otrs projekts ir pārrunu procesā, kur darījuma summa vēl tiek precizēta.
Eksporta garantijas to piešķiršanas gadījumā darbosies kā darījuma apdrošināšanas polise, bet eksporta garantiju summas noteiks LGA lēmums.
 
AS „SAF Tehnika” valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs atzīst: "Valsts eksporta garantijas ir ļoti nopietns atbalsts eksportējošiem uzņēmumiem, jo ļaus piedāvāt konkurētspējīgus apmaksas nosacījumus esošajā situācijā, kad pircējs no ražotāja sagaida finansējumu garu apmaksas termiņu veidā. Telekomunikāciju industrijā tiek pieprasīts apmaksas periods līdz pat 24 mēnešiem pēc preces piegādes."
 
Aira Loite
Finanšu direktore
+371 67 046 833
Aira.Loite@saftehnika.com
Pielikumi