Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļūst par oficiālo MSI portatīvo datoru izplatītāju Slovākijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-22 10:26:42
Versijas komentārs
Teksts
Viens no vadošajiem IT produktu un komponenšu vairumtirgotājiem Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir kļuvis par oficiālo MSI portatīvo datoru izplatītāju Slovākijā.
 
Uzņēmums MSI ir viens no vadošiem portatīvo datoru ražotājiem. Tam ir liels potenciāls Slovākijas tirgū, apzinoties, ka klienti sliecas izvēlēties augstas kvalitātes mobilos risinājumus. MSI datori no citu ražotāju produktiem atšķiras ar ekskluzīviem risinājumiem, pievilcīgu dizainu par saprātīgu cenu, kā arī daudzveidīgu modeļu klāstu dažādām lietotāju grupām. Šobrīd populārāko MSI portatīvo datoru vidū ir ļoti plānais un vieglais datora modelis X340, kā arī plašam lietotāju lokam paredzētais VX600. Datorspēļu cienītāju vidū plašu popularitāti visā pasaulē ieguvuši Gaming sērijas jaudīgie portatīvie datori. Pēdējā laikā pasaules tirgu strauji iekaro netbooki, kas pircējus saista ar tā nelielo izmēru un zemo cenu. WIND Netbook sērijas modeļi ir ražotāja MSI populārāko produktu vidū.
 
Uzņēmuma ELKO Grupa sadarbība ar MSI par portatīvo datoru izplatīšanu Slovākijā uzsākta pateicoties līdz šim veiksmīgai pieredzei, izplatot portatīvos datorus visās Baltijas valstīs, Horvātijā un Ukrainā.
Oficiālā izplatītāja statuss garantē konkurētspējīgas cenas, tiešās piegādes, kā arī nodrošina klientiem pilnu MSI portatīvo datoru klāstu.
 
Par MSI
Uzņēmums MSI, kas dibināts 1986. gada augustā, turpina atbalstīt uzņēmējdarbības filozofiju, uzsvaru liekot uz "nepārspējamu produktu kvalitāti un izcilu klientu servisu". MSI specializējas mātes plašu, grafisko karšu, paplašinājuma karšu, serveru/darbstaciju, industriālo datoru, datoru sagatavju, sakaru ierīču, plaša patēriņa elektropreču, portatīvo datoru un automašīnu informācijas un izklaides datoru produktu projektēšanā un ražošanā.
 
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un kopš 2007. gada strādā ar vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu gada apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces aptuveni 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom un Western Digital. Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām fiziskām personām, kā arī AS IT Investīcijas, investīciju fondam "Amber Trust" un "East Capital Asset Management" saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
http://www.elkogroup.com
Pielikumi