Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas DnB NORD Bankas valdē
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-24 10:02:15
Versijas komentārs
Teksts
DnB NORD Grupas viena no prioritātēm ir vienotas IT organizācijas izveide un sistēmu centralizācija, un darbu ir uzsācis vienots DnB NORD Grupas IT kompetences centrs, kas atrodas AS DnB NORD Bankas (Lietuva).
 
Lai veiksmīgi ieviestu gan bankas darbības pamatsistēmu, gan arī citus plaša mēroga DnB NORD Grupas IT projektus, no 1. augusta AS DnB NORD Banka valdes loceklis, viceprezidents Gundars Andžāns darbu turpinās DnB NORD Grupas līmenī, uzņemoties atbildību par DnB NORD Grupas IT sistēmu attīstību. G.Andžāns arī turpmāk būs AS DnB NORD Bankas (Lietuva) valdes loceklis, atstājot darbu AS DnB NORD Banka (Latvija) valdē.
 
No š.g. 1. augusta AS DnB NORD Bankas valdē darbu uzsāks Jānis Teteris, pārraugot Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes un Finanšu restrukturizācijas pārvaldes darbu.
 
Jānis Teteris strādā AS DnB NORD Banka kopš 1998. gada. No 2003. – 2006. gadam J.Teteris bija Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītāja vietnieks. Laikā no 2006. gada līdz šim brīdim J.Teteris bija Kredītrisku analītiskās pārvaldes vadītājs.
Jānim Teterim nepider AS DnB NORD Banka akcijas.
Pielikumi