Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa iegūst Tecnoware produkcijas ekskluzīvas izplatīšanas tiesības Baltijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-24 11:42:03
Versijas komentārs
Teksts
Viens no vadošajiem IT produktu un komponenšu vairumtirgotājiem Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir ieguvis ekskluzīvas tiesības izplatīt nepārtraukto barošanas iekārtu ražotāja Tecnoware produkciju Baltijā.
 
Līdz šim Tecnoware produkcijai Baltijas tirgū nebija oficiāla pārstāvja. Noslēdzot sadarbības līgumu, ELKO Grupa ir kļuvusi par vienīgo oficiālo Tecnoware produkcijas izplatītāju Latvijā un arī visā Baltijā, piedāvājot nepārtrauktās barošanas iekārtas (UPS - uninterruptible power supply), kā arī portatīvo datoru multifunkcionālos lādētājus. Tādejādi paralēli jau esošajam klāstam Baltijas tirgū drīzumā ienāks vairāki jauni produkti, kas paredzēti modemiem interneta nepārtrauktas darbības nodrošināšanai.
Tecnoware produktiem raksturīgi tehnoloģijas jauninājumi un pievilcīgs dizains. Tie ir augstā kvalitātē par ikvienam pieejamu cenu.
Kā šā brīža populārāko modeli neapšaubāmi var izcelt EVO STRIP 0.65, kas paredzēts ikvienam galda datora lietotājam nepārtrauktas tā darbības nodrošināšanai jebkuros laika apstākļos.
 
„Tecnoware Srl ir viens no vadošajiem IT un UPS uzņēmumiem Eiropā, kas pēdējos gados ir apguvis jaunus tirgus visā pasaulē, jo īpaši koncentrējoties uz Austrumeiropas valstīm. Tecnoware tā bija lieliska iespēja sākt sadarbību ar uzņēmumu ELKO Grupa, ņemot vērā, ka ELKO Grupa lielā mērā tiek uzskatīta par vienu no labākajiem IT vairumtirgotājiem Eiropas un Austrumeiropas tirgū. Tecnoware patiesi cer, ka šis līgums pozitīvi ietekmēs nākotnes biznesu abām kompānijām un radīs būtisku iespēju izaugsmei!" teica Riccardo Benedetti, Tecnoware vadītājs.
 
Uzņēmuma ELKO Grupa distribūcijas direktors Ilgonis Inspēters, komentējot parakstīto distribūcijas līgumu, uzsvēra: „UPS produkcijas klāstu nolēmām paplašināt, jo šobrīd Baltijas tirgū šo iekārtu izvēle nav liela - ir vai nu ražotāji ar atpazīstamu vārdu, vai arī mazāk zināmi UPS, kas ne vienmēr piedāvā plašu produktu sortimentu. Savukārt uzsāktā sadarbība ar Tecnoware dod iespēju klientiem piedāvāt pilnu klāstu kvalitatīvus UPS produktus par pieejamām cenām. Mēs esam lepni par iespēju būt pirmajiem un vienīgajiem Tecnoware produkcijas oficiālajiem izplatītājiem Baltijas tirgū un ceram uz veiksmīgu sadarbību, spītējot sarežģītajiem ekonomiskajiem apstākļiem.”
 
Par Tecnoware
Nepārtraukto barošanas iekārtu (UPS) ražotājs Tecnoware Power Systems ir dibināts 1986. gadā Florencē, Itālijā, un šobrīd ir viens no lielākajiem UPS (600va-100Kva), Inverter/Solar (30w-6kw), PSU (500w-1200w) piegādātājiem Eiropā. Papildus informācija Tecnoware mājas lapā www.tecnoware.com.
 
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un kopš 2007. gada strādā ar vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu gada apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces aptuveni 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom un Western Digital. Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām fiziskām personām, kā arī AS IT Investīcijas, investīciju fondam "Amber Trust" un "East Capital Asset Management" saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
http://www.elkogroup.com
Pielikumi