Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvijas kuģniecība” komentārs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-07-31 11:41:07
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība „Latvijas kuģniecība” cieši seko publikācijām laikrakstos “Biznes & Baltija” (29.08.09) un “Dienas bizness” (31.08.09), kurās tiek informēts par Valsts drošības policijas it kā izrādīto interesi par uzņēmuma akcionāra, Grieķijā reģistrētas juridiskas personas “Atholl Greece Ltd” nesen izrādīto iniciatīvu, kas apšauba atsevišķu a/s „Latvijas kuģniecība” darījumu pamatotību un mēģina nomelnot uzņēmuma reputāciju.

Diemžēl “Aholl Greece Ltd” līdz pat šodienai, 31.07.2009, nav atsaucies a/s „Latvijas kuģniecība” aicinājumam sazināties ar uzņēmumu un konstruktīvi apspriest to šķietami interesējošās tēmas, tā vietā turpinot publiski sludināt neizprotamus pieņēmumus, tā maldinot ne tikai a/s „Latvijas kuģniecība” ieguldītājus, bet arī plašāku sabiedrību. 

Jāuzsver, ka a/s „Latvijas kuģniecība” rīcībā nav nekādas informācijas, kas apstiprinātu atsevišķos masu medijos paustos pieņēmumus par jebkādu tiesībsargājošo institūciju  ieinteresētību šajā jautājumā.

Ņemot vērā, ka “Atholl Grecee Ltd.” darbības ir jāskata ciešā kontekstā ar a/s „Latvijas kuģniecība” veiksmīgajiem centieniem atšķetināt kuģu frakta krāpšanas shēmas, kas daudzu gadu garumā noteiktai cilvēku grupai ļāvušas piesavināties 30 – 40 miljonus ASV dolāru, a/s „Latvijas kuģniecība” apsveiktu jebkuru tiesībsargu interesi par “Atholl Greece Ltd.”, šīs juridiskās personas izcelsmi, patiesajiem nodomiem un pārstāvjiem.

 

Sīkākai informācijai:

Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību un reklāmas
dienesta vadītāja
Tālr. 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv

Pielikumi