Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām SIA LatRosTrans padomē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-08-20 12:17:26
Versijas komentārs
Teksts
Atbilstoši akciju sabiedrības Ventspils nafta meitas sabiedrības SIA LatRosTrans dalībnieku sapulces lēmumam veiktas izmaiņas SIA LatRosTrans padomē, un tās attiecīgi reģistrētas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā. Padomes pārvēlēšana bija nepieciešama sakarā ar SIA LatRosTrans kapitāldaļu Krievijas puses īpašnieces a/s Transņefteprodukt pārstāvja Mihaila Barkova aiziešanu no padomes locekļa amata.
 
SIA LatRosTrans padomē no a/s Ventspils nafta puses, pārstāvot 66% SIA LatRosTrans kapitāla, turpmākos trīs gadus, tāpat kā līdz šim, strādās Olga Pētersone, Vladimirs Solomatins, Andris Vilcmeiers, Džefrijs Mārcs (Jeffrey Martz) un Svens Zālītis, savukārt no a/s Transņefteprodukt (34% kapitāla) puses – Mihails Arustamovs, kurš vienlaikus ir arī Krievijas a/s Transņeftj pirmais viceprezidents, Dmitrijs Barkovs, a/s Transņefteprodukt Tiesiskā nodrošinājuma departamenta priekšnieka vietnieks, un  Nikolajs Dovgaļuks, a/s Transņefteprodukt Līgumu un tiesisko darbību nodaļas priekšnieks.
 
SIA LatRosTrans padomes priekšsēdētāja amata pienākumus arī turpmāk pildīs A.Vilcmeiers, kura vietnieka amatu ieņem M.Arustamovs.
SIA LatRosTrans ir naftas un naftas produktu maģistrālo cauruļvadu īpašniece un operatore Latvijas teritorijā.
 
A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa,
sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr.: +371 67229182;
Pielikumi