Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „SAF Tehnika” sakopj Ķemeru nacionālā parka taku, atzīmējot uzņēmuma 10 gadu jubileju
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-08-24 16:22:17
Versijas komentārs
Teksts
Šī gada 21.augustā AS „SAF Tehnika” darbinieki devās uz Ķemeru nacionālo parku, lai sakoptu Kaņiera pilskalna taku, atzīmējot uzņēmuma desmitgades jubileju un sniedzot savu ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā.
Kopš uzņēmuma izveidošanās 1999.gadā AS „SAF Tehnika” ir kļuvusi par ievērojamu spēlētāju pasaules mikroviļņu datu pārraides aparatūras ražotāju tirgū. Šogad AS „SAF Tehnika” ir 10 gadu jubileja un uzņēmuma vadība nolēma, ka vienam no jubilejas gada pasākumiem ir jābūt tādam, kurā uzņēmuma darbinieki strādā plecu pie pleca, lai sniegtu savu ieguldījumu apkārtējā vides sakopšanā.
21.augusta rītā uzņēmuma darbinieki pulcējās pie Ķemeru „Meža mājas”, lai kopīgi dotos uz Kaņiera pilskalna taku, kas ir viena no teiksmainākajām parka takām. Pēc talkas, kad tika demontēta jau savu laiku nokalpojusī laipa, visi talcinieki tika aicināti uz dienas neoficiālo daļa ar jautrām spēlēm un sarunām.
„Šis pasākums, kas veltīts SAF Tehnikas desmitgadei un veiksmīgi papildina uzņēmuma zaļo politiku, visiem uzņēmuma darbiniekiem paliks atmiņā kā jauka saulaina diena, kas palīdzēja labāk iepazīt vienam otru, veicot lietderīgu darbu plecu pie pleca,” pēc talkas komentēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs.
Aira Loite
Finanšu direktore
+371 67 046 833
Pielikumi