Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS „SAF Tehnika" izpētes projekta veiksmīgu norisi
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-06-29 16:37:51
Versijas komentārs
Teksts

 

2009.gada jūnijā AS "SAF Tehnika" uzsāka darbu pie pētījuma projekta "Zinātnisko risinājumu izstrāde jaunas paaudzes bezvadu mikroviļņu radio produktu attīstībai", kuru saskaņā ar 2009.gada 8.jūlijā noslēgto līgumu Nr.L-JPI-09-0002 (projekta Nr.JPI/2.1.2.2.1/08/01/002) ar valsts aģentūru "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" līdzfinansē no Eiropas Reģionālās attīstības fonda un valsts budžeta līdzekļiem.
 
Projekts tiek realizēts saskaņā ar projekta plānu un ir iesniegts otrais starpposma pārskats.
Ir pabeigtas divas aktivitātes:
1) Priekškorekcijas aprēķina algoritma izveidošana un pārbaude uz modeļa bāzes – šīs aktivitātes ietvaros tika veikts pētījums par iespējamiem priekškorekcijas aprēķina algoritmiem, kuru darbības rezultāti tiks pielietoti jauno produktu koncepcijai;
2) Dupleksora tehniskās priekšizpētes darbs – tika veikti plaša spektra pētnieciskie darbi - informācijas analīze, programmēšana, tehnisko risinājumu izstrāde un pamatošana, kā arī alternatīvu izvērtēšana.
 
Ir uzsākts darbs pie jaunas aktivitātes - dupleksora darbības modelēšana, kā arī drīzumā tiks uzsākta izstrādātā dupleksora parametru pieļaujamo noviržu izvērtēšanas aprēķina algoritma pārbaude reālā projektā.
Izmantojot reālu dupleksoru modeļus tiek plānots novērtēt iegūto risinājumu efektivitāti, kā arī noteikt atrasto algoritma pielietojamības robežas.
 
Aira Loite
Finanšu direktore
+371 67 046 833
Pielikumi