Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS „GE Money Bank” valdē
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-28 13:37:50
Versijas komentārs
Teksts

 Par izmaiņām AS „GE Money Bank” valdē

Pēc pieciem gadiem, kas pavadīti GE, pašreizējais AS „GE Money Bank” (turpmāk tekstā – Banka) valdes priekšsēdētājs Arkadiusz Wiktor Przybyl ir nolēmis tupināt karjeru citā uzņēmumā un no 2010. gada 31. decembra atstāt GE.
 
Pamatojoties uz iepriekš minēto, Bankas padome ir izlēmusi:
  • No 2010. gada 15. decembra atbrīvot Arkadiusz Wiktor Przybyl no Bankas valdes priekšsēdētāja amata;
  • No 2010. gada 15. decembra ievēlēt Alla K. Woodson par Bankas valdes locekli ar tiesībām pārstāvēt Banku kopā vēl ar 1 (vienu) valdes locekli;
  • Iecelt Alla K. Woodson par Bankas valdes priekšsēdētāju.
 Bankas valde turpinās darbu šādā sastāvā: valdes priekšsēdētāja – Alla K. Woodson, valdes locekļi - Javier Francisco Lopez Segura, Franck Antoine Raymond Marzilli un Aleksandra Baranova.
 
Alla K. Woodson ir 14 gadu pieredze banku, konsultāciju un pakalpojumu sniegšanas industrijā, kā arī plašas un padziļinātas zināšanas tieši banku jomā. Viņa ir bijusi GE Money Bank Latvija Padomes locekle kopš 2009. gada sākuma, tādējādi viņa labi pārzina Latvijas biznesu un vietējo ekonomisko situāciju.
 
Alla K. Woodson iepriekšējā darba pieredze:
·         2008. gada jūlijs – 2010. gada decembris – Operāciju pārvaldes vadītāja – GE Money Bank Krievija
·         2006. gada janvāris – 2008. gada jūlijs – Klientu apkalpošanas vadītāja un Parādu piedziņas vadītāja – GE Money Bank Krievija
·         2002.gada jūlijs – 2005.gada decembris – CRM direktore un izpilddirektore – CRM aģentūra „City Direct Marketing” (daļa no „Bridge Holding”), Maskava, Krievija
·         1996 – 2000 – dažādi amati banku un konsultāciju nozarē ASV
 
Alla K.Woodson ieguva bakalaura grādu biznesa vadībā Bethel koledžā, McKenzie, TN, ASV, kā arī viņa ir papildus izglītojusies dažādos vadītāju kursos dažādās izglītības iestādēs, tai skaitā Wharton Business School (Pensilvānijas univeristāte).
 
Jaunajai valdes loceklei Bankas akcijas nepieder.
 
Izmaiņas Bankas vadībā neietekmēs Bankas stratēģiju. Bankas vispārējā stratēģija paliks tāda pati. Mēs turpināsim vadīt uzņēmumu caur pašreizējo ekonomisko ciklu, nodrošināt, ka Banka saglabā tas stabilās un drošās pozīcijas, tai skaitā augsto kapitāla pietiekamības un likviditātes pozīciju.
 
Bankas vadība un darbinieki ir parādījuši lielisku sniegumu īstenojot mērķus, kurus bijām apsolījuši saviem akcionāriem un klientiem. Bankai ir ļoti labi rādītāji: 2010. gada 30. septembrī Bankas kapitāla pietiekamības rādītājs bija15.99%, kas divas reizes pārsniedz Finanšu kapitāla un tirgus komisijas (turpmāk tekstā – FKTK) noteiktās prasības 8%, savukārt likviditātes pārsniedz FKTK noteikto normu 30% aptuveni trīs reizes.
 
Mēs vēlamies pateikties Arkadiusz Wiktor Przybyl par viņa ieguldījumu, vadot Biznesu caur tik izaicinošu ekonomisko periodu, kā arī novēlēt gan viņam, gan viņa ģimenei veiksmi turpmākajos darbos!

Tija Ezeriņa
Head of Communication division
GE Money Bank Latvia

Ph.: +371 67024704
Mob.: +371 27876080
E-mail:
tija.ezerina@ge.com
Address: 13.janvara iela 3, Riga, LV-1050, Latvia

Pielikumi