Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
GE Capital paziņo par GE Money Bank Latvia pārdošanu finanšu korporācijai OTKRITIE
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-06-28 16:32:20
Versijas komentārs
Teksts


(2011. gada 28. jūnijs): GE Capital šodien paziņo par līguma noslēgšanu ar finanšu korporāciju OTKRITIE par GE Money Bank Latvia pārdošanu. Darījuma summa netiek izpausta. Līgums nodots apstiprināšanai Finanšu kapitāla tirgus komisijai, un līgumslēdzēju puses paredz, ka darījums tiks pabeigts dažu turpmāko mēnešu laikā.

Richard Neff, GE Money Latvia padomes priekšsēdētājs sacīja:

„GE Capital šis ir patiesi nozīmīgs darījums, kas ir saskaņā ar GE kopējo stratēģiju, kas paredz finanšu pakalpojumu bilances samazinājumu, vienlaikus pilnā apmērā pildot saistības attiecībā uz mazāku un koncentrētāku GE Capital. Mēs ticam, ka šis darījums pozitīvi ietekmēs banku, kurai ir lielisks nākotnes attīstības potenciāls.”

GE Capital saglabās īpašumtiesības patērētāju kreditēšanas un līzinga kompānijā GE Money AS, kas turpinās darboties Latvijā un arī turpmāk sniegs kvalitatīvus pakalpojumus klientiem.

Papildu informācija par kompānijām:

GE Capital visā pasaulē piedāvā patērētājiem un uzņēmumiem plašu produktu un pakalpojumu klāstu. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet gecapital.com vai sekojiet kompānijas jaunumiem Twitter (@GECapital). GE (NYSE: GE) ir progresīva tehnoloģiju, pakalpojumu un finanšu kompānija, kas pieņem pasaules sarežģītākos izaicinājumus. Plašākai informācijai apmeklējiet ge.com

OTKRITIE Financial Corporation Ltd. ir viena no Krievijas vadošajām finanšu grupām, kas sniedz saviem klientiem un partneriem pilnu investīciju bankas, komercbankas un investīciju pārvaldīšanas pakalpojumu klāstu. Pašlaik OTKRITIE kompāniju grupa piedāvā privātpersonām, valsts iestādēm un korporatīvajiem klientiem pilnu finanšu pakalpojumu klāstu, tostarp operācijas lielākajos Krievijas un starptautiskajos investīciju tirgos plašā aktīvu kategoriju klāstā, kā arī tradicionālos banku finanšu pakalpojumus.
 

  PAPILDU INFORMĀCIJAI LŪDZAM KONTAKTĒTIES AR:

GE Money Bank Latvia
KRISTINE CIRCENE
tel.: +371 67029019
e-pasts: KRISTINE.CIRCENE@GE.COM
 

GE CAPITAL
DEBORAH MILSOM – GE CAPITAL EMRG KONTAKTPERSONA SAZIŅAI AR PRESES PĀRSTĀVJIEM
TEL.: +44 (0) 7768606508
E-PASTS: DEBORAH.MILSOM@GE.COM

GE CAPITAL
RUSSELL WILKERSON – GE CAPITAL KONTAKTPERSONA SAZIŅAI AR PRESES PĀRSTĀVJIEM
TEL.: +1 203 840 6420
E-PASTS: RUSSELL.WILKERSON@GE.COM

 

Pielikumi