Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akcionāru pilnsapulces lēmumu projekts
Emitents Rīgas farmaceitiskā fabrika, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-04-27 18:19:04
Versijas komentārs
Teksts

 

AS "Rīgas Farmaceitiskā fabrika" 2012.gada 11.maija akcionāru pilnsapulces lēmumu projekts:
1. Apstiprināt zvērināta revidenta __________ AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” gada pārskatu par 2011.finanšu gadu no 1.janvāra līdz 31.decembrim.

2. Atbrīvot AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” Valdes locekļus no atbildības par darbu 2011.gadā.
3. Sabiedrības peļņu atstāt nesadalītu.
4. Apstiprināt AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” budžetu un darbības plānu 2012.gadam.
5. Ievēlēt par 2011.gada finanšu gada AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” revidentu ____________ , personas kods ____________ , sertifikāts Nr. ___ . (*)
6. Ievēlēt par 2012.gada finanšu gada AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” revidentu ____________ , personas kods ____________ , sertifikāts Nr. ___ .
7. Ievēlēt AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” padomē:
_______________________________________,
_______________________________________,
_______________________________________,
_______________________________________,
_______________________________________. (**)
8. Grozīt Sabiedrības Statūtus un apstiprināt Sabiedrības statūtu jauno redakciju.

9. Pilnvarot ar pārpilnvarojuma tiesībām Sabiedrības valdi veikt visas darbības, kas saistītas ar šīs Sapulces lēmumu reģistrēšanu uzņēmumu reģistrā, tai skaitā parakstīt pieteikumu, parakstīt, iesniegt un saņemt ar reģistrēšanu saistītos dokumentus.
(*) 20.04.2011. akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmums par SIA ''Revīzija'' revidenta A. Putniņa ievēlēšanu par AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” 2011.gada pārskata revidentu, tomēr 2012.gada aprīlī līgums pēc A.Putniņa iniciatīvas tika izbeigts. AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika” ir noslēgusi jaunu līgumu ar zvērinātu revidentu SIA „OIR birojs” par 2011.gada pārskata revīziju. Lai 2012.gada 11.maija akcionāru sapulcē būtu iespējams apstiprināt 2011.gada pārskatu, akcionāru sapulcei ir jāievēl zvērināts revidents, kurš veicis 2011.gada pārskata revīziju.

(**) Konkrētas padomes locekļu kandidatūras pirms sapulces nav izvirzītas.
 
Pielikumi