Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PAR FINANŠU UN KAPITĀLA TIRGUS KOMISIJAS PADOMES LĒMUMU
Emitents Rīgas farmaceitiskā fabrika, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-09-26 10:07:54
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (turpmāk tekstā - Komisija) secinot, ka AS "Rīgas famaceitiskā fabrika" atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 56. panta piektajā daļā noteiktajam t.i. četru mēnešu laikā pēc pārskata perioda beigām, bet ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc tam, kad par pārskatu sniegts zvērināta revidenta ziņojums nav iesniegusi OOICGS 2011. gada pārskatu kopā ar zvērināta revidenta atzinumu, sāka administratīvo procesu pret AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika" par Finanšu instrumentu tirgus likuma 56 panta piektās daļas prasību neizpildi.

Pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma 17. panta 6. punktu, Finanšu instrumentu tirgus likuma 148. panta septīto daļu, Administratīvā procesa likuma 63. panta pirmās daļas 2. punktu, 65. panta ceturto daļu un 66. panta pirmo daļu, Komisija nolēma:

1. Konstatēt, ka AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika (reģ. Nr. 40003000765) ir pārkāpusi Finanšu instrumentu tirgus likuma 56. panta piektās daļas prasības.

2. Izteikt AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika" brīdinājumu par Finanšu instrumentu tirgus likuma 56. panta piektās daļas pārkāpumu.

3. Saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 64.3 panta ceturto daļu publicēt informāciju par Komisijas pieņemto lēmumu, informāciju par lēmuma rezolutīvo daļu ievietojot Komisijas mājas lapā internetā un Oficiālajā obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā, lai tādējādi informētu finanšu instrumentu tirgus dalībniekus par Komisijas pieņemto lēmumu.

Pielikumi