Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Valmieras stikla šķiedra” sasniegusi apgrozījuma rekordu
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-01-09 16:51:29
Versijas komentārs
Teksts

AS „Valmieras stikla šķiedra” nerevidētie dati liecina, ka 2012.gadā sasniegts bruto rekordapgrozījums uzņēmuma līdzšinējā pastāvēšanas laikā – 51.25 miljoni latu (72.79 mil. EUR), kas ir pieaugums par aptuveni 7% pret analogo periodu 2011. Ņemot vērā šos rādītājus, uzņēmuma vadība saglabā iepriekš izteiktās prognozes, ka 2012.gada akciju sabiedrības tīrā peļņa varētu sasniegt 2.65 miljonus latu (3.76 mil.EUR).

„Lai noturētu izaugsmi, jābūt aktīviem, jāinvestē jaunās tehnoloģijās, kas veicina pieprasītāko produktu ražošanas apjomu un kvalitātes palielināšanos. Tas ir bizness, kas prasa milzīgus resursus, turklāt konkurence ir ļoti asa. Taču tā vienlaikus dod stimulu attīstībai un jaunu risinājumu meklēšanai. 2012.gadā AS „Valmieras stikla šķiedra” turpināja savu attīstības ceļu, stiprināja pozīcijas tirgos un kāpināja apgrozījumu, sasniedzot jaunus rekorda skaitļus, lai nākotnē tiektos uz vēl labākiem rezultātiem un spētu klientiem piedāvāt aizvien efektīvākus produktus ar augstu pievienoto vērtību,” uzsver AS „Valmieras stikla šķiedra” valdes priekšsēdētājs Andris Oskars Brutāns.

2012.gads AS „Valmieras stikla šķiedra” ir bijis nozīmīgs arī ar to, ka pabeigta jaunās stikla kausēšanas krāsns būvniecība, kas nodrošinās stikla šķiedras ražošanas jaudas un kvalitātes paaugstināšanos. Paralēli biznesa rezultātiem AS „Valmieras stikla šķiedra” atzīts par labāko darba devēju Vidzemē, kā arī par vienu no ilgtspējīgākajiem uzņēmumiem Latvijā. 

Arī 2013.gads uzņēmumam solās būt ne mazāk vienreizējs. Tas paies jubilejas zīmē – atzīmēsim uzņēmuma 50.gadskārtu, jo tieši 1963.gada jūlijā uzņēmumā tika iegūts pirmais stikla šķiedras pavediens.

AS „Valmieras stikla šķiedra” vadība informē, ka ar uzņēmuma nerevidēto 2012.gada gada finanšu pārskatu detalizēti varēs iepazīties uzņēmuma iepriekš norādītajā termiņā biržas mājas lapā http://www.nasdaqomxbaltic.com/.

 

 

Kontakti:
Marika Nīmante
AS „Valmieras stikla šķiedra” mārketinga projektu vadītāja
Tel.: 64202276, 26635509
Fakss: 64281216
E-pasts: Marika.Nimante@vss.lv
Vairāk informācijas par uzņēmumu – www.vss.lv
Sekojiet uzņēmuma informācijai: Facebook.com/ValmierasStiklaSkiedra
Pielikumi