Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Pagaidu ražošanas apturēšana
Emitents Liepājas metalurgs, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-04-11 14:40:19
Versijas komentārs
Teksts

Sakarā ar ražošanas apjomu samazināšanos šā gada februāra, marta, aprīļa mēnešos, kas saistīts ar gatavās produkcijas – dzelzsbetona stiegrojuma stiegru pasūtījumu trūkumu un krīzes tendenču turpināšanos, a/s “Liepājas metalurgs” ražošana notiek ar pārtraukumiem, kuru režīmu nosaka tirgus. Strādājošajiem darba samaksa tiek saglabāta saskaņā ar LR likumdošanu.

Ņemot vēra to, ka ekonomijas plāna ietvaros, tiek ražots tikai konkrētiem pasūtījumiem, nevis veidoti gatavās produkcijas uzkrājumi, rūpnīca darbojas nevis nepārtrauktās ražošanas ciklā, kā līdz šā gada februārim, bet gan pēc noteikta ražošanas grafika, kas tiek noteikts nedēļas ietvaros.

Ņemot vērā tirgus situāciju izejmateriālu sagādē un to, ka spēkā esošie pasūtījumi ir izpildīti, akciju sabiedrība "Liepājas metalurgs" ražošanu apturēja 10.04.2011. uz laiku līdz 15.04.2013., kad pasūtījumu izpilde tiks atjaunota.

Līga Šenfelde
vadītāja palīgs
63455926, shenfelde@metalurgs.lv

Pielikumi